|
 |
 |
|
امروز چهارشنبه Dec 23, 2009 3:21 am
|
مشاهده پست هاي بدون جواب | نمايش مبحث هاي فعال
| Welcome |
|
|
همكار محترم به انجمن آزمون دستياري خوش آمديد.براي دسترسي آسان به انجمن از لينك زير تولبارانجمن را دانلود كنيد.
http://dastyari.ourtoolbar.com
با تشكر مديريت انجمن آزمون دستياري |
|
صفحه 1 از 1
|
[ 3 پست ] |
|
| نويسنده |
پيغام |
|
mrezaeim
|
موضوع پست: قابل توجه دوستانی که از کم شدن مدت سربازی خوشحال شدن! ارسال شده در: چهارشنبه May 20, 2009 6:42 pm |
|
تاريخ عضويت: پنج شنبه Apr 09, 2009 3:11 pm پست ها : 4
|
|
سلام من امروز وزارتخونه بودم بازم بدبختی پشت بدبختی! کلی خوشحال بودم که سربازی شده ۱۵ ماه و امسال میتونم امتحان بدم کلاس هم ثبت نام کرده بودم ولی امروز یه بخشنامه بهم نشون دادن که ۲۹ اردیبهشت ابلاغ شده یعنی دیروز اونم اینکه اون پسرایی که سربازیشون ۱۵ ماه یا کمتر (با اجرای طرح تحقیقاتی) میشه باید تا ۲۴ ماه باقیمانده اونو طرح برن! قبلا اینطوری بود که کسی که ۱۸ ماه خدمت میکرد اینو جای طرح حساب میکردن و از طرح معاف میشد ولی الان کم شدن مدت سربازی به ضرر ما شده به من گفتند امسال نمیتونم امتحان بدم خیلی اعصابم خورده:twisted:
|
|
| بالا |
|
 |
|
سهند
|
موضوع پست: ارسال شده در: پنج شنبه May 28, 2009 6:51 pm |
|
تاريخ عضويت: شنبه May 02, 2009 9:07 pm پست ها : 1
|
|
محسن جان ، اگر سربازی را کش بدیم تا 18 ماه اونموقع چی باز هم باید طرح بریم؟
|
|
| بالا |
|
 |
|
mrezaeim
|
موضوع پست: ارسال شده در: يکشنبه May 31, 2009 7:24 am |
|
تاريخ عضويت: پنج شنبه Apr 09, 2009 3:11 pm پست ها : 4
|
|
سلام دوستان
در مورد اینکه اگه یکی اضافه خدمت بخوره تا 17 ماه چی میشه چیزی جایی ندیدم!
ولی از همه دوستانی که با تصویب این قانون احساس کردن بهشون ظلم شده خواهش می کنم هرچه زودتر شکایت مکتوب خودشونو به دفتر بازرسی وزارت بهداشت پست کنند
شماره فاکس 021-88363857
نامه خطاب به دکتر نجابت مسئول بازرسی وزارت بهداشت باشد
لطفا پیشنهادات خودتونو در این مورد به ایشان بنویسید
|
|
| بالا |
|
 |
|
صفحه 1 از 1
|
[ 3 پست ] |
|
چه کسي حاضر است ؟ |
کاربران حاضر در اين انجمن: - و 1 مهمان |
|
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد
|
|
 |
|