|
 |
 |
|
امروز چهارشنبه Dec 23, 2009 2:56 am
|
مشاهده پست هاي بدون جواب | نمايش مبحث هاي فعال
| Welcome |
|
|
همكار محترم به انجمن آزمون دستياري خوش آمديد.براي دسترسي آسان به انجمن از لينك زير تولبارانجمن را دانلود كنيد.
http://dastyari.ourtoolbar.com
با تشكر مديريت انجمن آزمون دستياري |
|
صفحه 1 از 1
|
[ 19 پست ] |
|
| نويسنده |
پيغام |
|
cardio
|
موضوع پست: نكات مهم و رفع اشكال ارسال شده در: شنبه Dec 05, 2009 1:51 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
تاريخ عضويت: پنج شنبه Sep 03, 2009 2:00 am پست ها : 54 محل سکونت: mashhad
|
|
سلام به همه دوستان در اين صفحه نكات مهمي كه به نظرتون مي رسه عنوان كنيد يا دوستاني كه اشكالي دارند مطرح كنند تا ديگران پاسخ بدهند.
|
|
| بالا |
|
 |
|
cardio
|
موضوع پست: Re: نكات مهم و رفع اشكال ارسال شده در: يکشنبه Dec 06, 2009 5:44 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
|
|
تو مبحث آب و الكتروليت اطفال اگه شيرخواري 39 درجه تب داشته باشه شما 2 درجه تب در نظر ميگيريد يا 1 درجه؟(براي محاسبه مايع نگهدارنده؟) چون تو گايدلاين متن و حل مثالش مغاير هم هستند
|
|
| بالا |
|
 |
|
smtzdn
|
موضوع پست: Re: نكات مهم و رفع اشكال ارسال شده در: دوشنبه Dec 07, 2009 2:35 am |
|
تاريخ عضويت: دوشنبه Oct 19, 2009 12:55 pm پست ها : 34
|
|
جای این بحث خیلی خالی بود دکتر کاردیو. ممنون. من هم اشکال زیاد دارم. از جمله همین که شما نوشتی، چون با جراحی هم متناقض بود. رفرنس 2006 اطفال رو ندارم، ولی تو اسنشال 2002 که الان نگاه کردم نوشته: fever increases caloric expenditures by about 12%/1 C in temperature. (صفحه 678 ، ستون دوم، خط آخر)
و دیگه ننوشته "بالای 38". باز هم اگه کسی رفرنس جدید رو نگاه کنه بهتره. ولی برداشت خودم با توجه به اینکه تو جراحی هم همین طور بود، اینه که از 38 حساب نمیشه.
|
|
| بالا |
|
 |
|
mcc
|
موضوع پست: Re: نكات مهم و رفع اشكال ارسال شده در: دوشنبه Dec 07, 2009 7:45 am |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
تاريخ عضويت: يکشنبه Sep 13, 2009 6:44 am پست ها : 102
|
|
دوستان کامران تو توضیح تست رزیدنتی که گفته کاملا اشتباه کرده. اولا تب بالای 38 باید حساب شه که کامران 39 رو 2 درجه حساب کرده و ثانیا هر یک درجه اش رو 10 تا 15 درصد به مایع نگهدارنده باید اضافه بشه که کامران خود سر برداشته کرده 12 درصد. که این تو 2006 هستش و با این هم گزینه ب و هم دال می تونه درست باشه. اگه 10 درصد حساب کنی نزدیک به ب میشه اگه 15 درصد حساب کنی به ج. پس با رفرانس جدید اگه بخوان همچین سوالی بدن نمی تونن عدد نگهدارنده رو زیاد تو گزینه ها نزدیک به هم بدن چون رنج تغییر ار 10 تا 15 درصد درسته.
|
|
| بالا |
|
 |
|
smtzdn
|
موضوع پست: Re: نكات مهم و رفع اشكال ارسال شده در: دوشنبه Dec 07, 2009 10:23 am |
|
|
|
دکتر ام سی سی، کامران خودش تو سی دی هم میگه که رفرنس جدید به جای 12% نوشته 10-15%. تو متن کتاب هم همین رو نوشته. این مثال رو به نظر من طبق رفرنس قبلی حل کرده، که هم 12% بوده و هم اسمی از 38 درجه نبرده بوده (واسه همین طبق اون رفرنس 39 رو 2 درجه حساب کرده). پس تو 2006 دو تا نکته عوض شده: یکی اینکه از 38 محاسبه بشه و دیگه اینکه 10-15% ریننجش باشه.
|
|
| بالا |
|
 |
|
smtzdn
|
موضوع پست: Re: نكات مهم و رفع اشكال ارسال شده در: پنج شنبه Dec 10, 2009 8:45 pm |
|
|
|
اشکال ENT: رفلکس رکابی برای افتراق چه کاهش شنوایی هایی هست؟ یک جا کامران گفته:" افتراق کاهش شنوایی ناشی از گوش میانی(هدایتی) و کاهش شنوایی کوکليار و رترو کوکلیار(حسی عصبی) یک جای دیگر از عللی که این رفلکس رو مختل میکنن هم پاتولوژی زنجیره استخوانی رو نوشته( گوش میانی-هدایتی) و هم تخریب کوکیار و رتروکوکلیار(گوش داخلی-حسی عصبی) ممنون
|
|
| بالا |
|
 |
|
mcc
|
موضوع پست: Re: نكات مهم و رفع اشكال ارسال شده در: جمعه Dec 11, 2009 11:34 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
|
|
سلام. اگه اختلال عضله رکابی داشته باشیم مثل مشکل عصب فاسیال یا مثلا مشکل کلی عضلات کوچک که رفلکس اصلا ارزش نداره پس در هدایتی که در اثر مشکل استخوانچه ها باشه اصلا رفلکس نداریم که ارزش داشته باشه. اما اگر مشکل هدایتی نبود برای افتراق کوکلئار از رتروکوکلئار بکار میره. پس اول مشکل هدایتی رو باید با وبر و رینه رد کنیم بعد در مقابل صدای با دامنه بالا اگه رفلکس رکابی برای حفاظت گوش انجام شد یعنی کوکلئا سالمه. فکر کنم همین می رسونه مطلبو اگه باز توضیح بیشتر خواستین بپرسین.
|
|
| بالا |
|
 |
|
smtzdn
|
موضوع پست: Re: نكات مهم و رفع اشكال ارسال شده در: شنبه Dec 12, 2009 3:04 am |
|
|
|
من درست متوجه نشدم چه طور " کوکلئار رو از رتروکوکلئار" افتراق میده.آخه تو گایدلاین اینو نمیگه. ممنون میشم بیشتر توضیح بدید.
|
|
| بالا |
|
 |
|
mcc
|
موضوع پست: Re: نكات مهم و رفع اشكال ارسال شده در: شنبه Dec 12, 2009 11:31 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
|
|
رفلکس رکابی یعنی اینکه در مقابل صداهایی که ممکنه به گوش آسیب برسونن و خیلی بلند هستن عضله رکابی منقبض بشه و جلوی انتقال شدت صوت به اندام کرتی رو بگیره که این فرکانس بالا رو کوکلئا تشخیص میده.
|
|
| بالا |
|
 |
|
mcc
|
موضوع پست: Re: نكات مهم و رفع اشكال ارسال شده در: شنبه Dec 12, 2009 11:32 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
|
|
رفلکس رکابی یعنی اینکه در مقابل صداهایی که ممکنه به گوش آسیب برسونن و خیلی بلند هستن عضله رکابی منقبض بشه و جلوی انتقال شدت صوت به اندام کرتی رو بگیره که این فرکانس بالا رو کوکلئا تشخیص میده. تو کتابهای دیگه ENT مثل دیویس دو اصطلاح دکروتمان و رکروتمان بود که اینو خیلی خوب توضیح میداد اما تو رفرانس فعلی خیلی واضح نگفته و همین قدر بدونی کافیه.
|
|
| بالا |
|
 |
|
smtzdn
|
موضوع پست: Re: نكات مهم و رفع اشكال ارسال شده در: شنبه Dec 19, 2009 1:50 am |
|
|
|
چند نکته: سرطان پانکراس: رفرنس داخلی "تاکید" کرده که قهوه و الکل ریسک فاکتور نیستن ولی جراحی این دو تا رو جزء ریسک فاکتورهاش نوشته. آتاکسی تلانژکتازی: اطفال میگه هوش طبیعی دارن ولی امینف میگه از دهه دوم منتال ریتارد میشن. توده های مدیاستن قدامی و خلفی و میانی تو رادیولوژی داخلی و جراحی متفاوت و متناقضند. پولموناری امبولای: داخلی مسافرت های طولانی رو جزء ایدیوپاتیک ها حساب کرده و میگه تا آخر عمر باید دارو بگیرند (که به نظر من منطقی نیست) ولی جراحی بی حرکتی موقت رو مثل ریسک فاکتور های جراحی و تروما حساب کرده و میگه 3-6 ماه دارو بگیرند. کریکو تیرویدوتومی: جراحی "تاکید" کرده برش عمودی بدهید. ای ان تی نوشته برش عرضی.
اگر اشتباهی تو هر کدوم از نکات هست ممنون میشم تذکر بدید. سوال: - درمان انسداد حاد شریانی ناشی از امبولی جراحی هست یا ضد انعقادها؟ تو تست های سالهای قبل بعضی جاها جراحی هست بعضی جاها ضد انعقاد. میشه گفت "اول" ضدانعقاد، "بعد" جراحی؟ - من با عملکرد هرکدوم از درمان های COPD مشکل دارم. مفهوم اینها رو نمیفهمم. مثلا ترک سیگار: " بهبود قابل توجه در سرعت افت عملکرد ریوی+ عدم بهبودی در تست های عملکرد ریه" هرکدوم از اینها یعنی چی؟ "آنتی کولینرژیک اصلاح FEV1 میدهد بدون تاثیر بر سرعت کاهش عملکرد ریه " یعنی چی؟
ممنون
|
|
| بالا |
|
 |
|
smtzdn
|
موضوع پست: Re: نكات مهم و رفع اشكال ارسال شده در: شنبه Dec 19, 2009 8:34 pm |
|
|
|
| بالا |
|
 |
|
mcc
|
موضوع پست: Re: نكات مهم و رفع اشكال ارسال شده در: يکشنبه Dec 20, 2009 1:33 am |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
|
|
دکتر اس ام تی بیشتر موارد بالا مشکل نیستن بلکه عدم همخوانی بین رفرانسها هستن که باید حفظ کنین. بعد هم سوالای شما دو تا نبود که می گین دومی حل شد بگین بالاخره کدوم سوال رو جواب می خواین. قسمت اول همش تفاوت رفرانسهاس که باید حفظ کنین و تو هر کدوم از سوالا بود طبق رفرانس همون درس جواب بدین. سوالای دیگر رو هم توضیح بدین که چیرو متوجه نمی شین چون بنظر واضح میاد چیزایی که نوشتین.
|
|
| بالا |
|
 |
|
smtzdn
|
موضوع پست: Re: نكات مهم و رفع اشكال ارسال شده در: يکشنبه Dec 20, 2009 6:47 pm |
|
|
|
سلام، آره قسمت اول که فقط نکته هست. چون اسم این بحث "نکات مهم" و اشکال بود گذاشتمشون. قسمت دوم دو تا سوال هست که دومی کهCOPDبود رو دیروز فکر کردم فهمیدم مفهومشو. انگار صرف نوشتن تو سایت خودش مشکلات رو حل میکنه گاهی! چون آدم بهتر فوکوس میکنه روشون. ولی اولی ،یعنی انسداد حاد ناشی از آمبولی، بیشتر مشکلم با تست هایی هست که در این زمینه اومده، چون تست های گزینه برتر مخصوصا جراحی هاش خیلی اشتباه دارن( عجیبه ،سوالهایی که جوابشون رو وزارتخونه داده رو دیگه نباید اشتباه زد که! بیچاره سطر به سطر!) و به همین دلیل اعتماد ندارم به جوابهاش. کامران برای درمان این نوع انسداد هم جراحی رو نوشته هم ضد انعقاد رو، ولی اولویت نداده.
1-تست دستیاری 82 جواب رو "آمبولکتومی" زده(هپارین وتحت نظر گرفتن هم تو گزینه ها هست). 2-تست پره اینترنی اسفند 86 جوابش هپارین هست. 3- تست پره اینترنی شهریور 86 هم هپارین هست جواب(با اینکه جراحی هم تو گزینه ها داره).
البته دو تا تست آخر "اولین" اقدام رو خواستن و تست اول "مناسب ترین" اقدام رو. از اونجایی که به جوابهای گزینه برتر اعتماد ندارم می پرسم: آیا برداشت من درسته که برای "اولین اقدام" هپارین میدیم، ولی مناسب ترین اقدام جراحی هست؟ خیلی خیلی ممنونم از توجهتون، هیچ کس دیگه نیست ازش اشکال هام رو بپرسم!
|
|
| بالا |
|
 |
|
cardio
|
موضوع پست: Re: نكات مهم و رفع اشكال ارسال شده در: يکشنبه Dec 20, 2009 10:30 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
|
|
من مخصوصا اين بحثو گذاشتم تا اشكالامونو بپرسيم و تو دوستاني مه وضعيت مناسبي تو درسا دارند فقط دكتر mcc هستند كه لطف ميكنند و پاسخ ميدند.دعا ميكنم كه در امتحان به موفقيتي چشمگير برسند.
|
|
| بالا |
|
 |
|
smtzdn
|
موضوع پست: Re: نكات مهم و رفع اشكال ارسال شده در: يکشنبه Dec 20, 2009 11:47 pm |
|
|
|
دکتر کاردیو عزیز، منظور من از هیچ کس دیگه "خارج از سایت" بود، به خاطر همین، اینجا اشکال هام رو مطرح میکنم. والا من از شما و دکتر ام سی سی و همه بچه های سایت متشکر هستم.
|
|
| بالا |
|
 |
|
mcc
|
موضوع پست: Re: نكات مهم و رفع اشكال ارسال شده در: دوشنبه Dec 21, 2009 12:51 am |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
|
|
سلام مجدد. حالا متوجه شدم منظورتون رو . ببینید بیماری که با علائم آمبولی مراجعه کرده و یعنی هارد ساین داره اولین اقدام شروع هپارین هستش و بعد باید بدون نیاز به آنژیوگرافی(فرق با ترومبوز) اقدام به جراحی بشه. اگه پرسیده بودن که اولین اقدام چیه پاسخ میشه هپارین اگه گفته بودن اقدام درمانی اصلی چیه میشه آمبولکتومی یا جراحی. حالا اگه هر دو تو گزینه ها بود هم مشکل حله. اولویت با هپارینه برای اینکه این امبولی از روی یه ترومبوز کنده میشه و اگه ترومبوز فیکس نشه و ببریم جراحی کنیم بعد جراحی دوباره عود میکنه برای همین در حالیکه زیر هپارینه جراحی می کنیم. اگه باز حل نشد در خدمتم. البته یک نکته خیلی مهم هم هست. تو سوالا باید به کل گزینه دقت کنین : تو سوال 82 تو قسمت هپارین نوشته هپارین تراپی و تحت نظر نه اینکه بعدش امبولکتومی که همین بیشتر غلطش می کنه. هر چند که اگه اینم نبود چون گفته مناسبترین اقدام باید حتما امبولکتومی باشه تو گزینه منتخب. ضمنا از لطف دکتر کاردیو هم سپاسگزارم و امیدوارم ایشون هم تو همه مراحل زندگی موفق بشن.
|
|
| بالا |
|
 |
|
cardio
|
موضوع پست: Re: نكات مهم و رفع اشكال ارسال شده در: دوشنبه Dec 21, 2009 11:06 am |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
|
دكتر smtzdnعزيزم.من منظورم اين بود كه اين مبحث براي رفع اشكال همه هست.چون دوستان خارج از سايت كه يا در دسترس نيستند يا قبول شدن يا درس نميخونن .خودم هم كه اگه درسو هفته قبل خونده باشم اين هفته اونقدري يادم نيست كه اشكال جواب بدم.پاي ثابت همكارا تو سايت كه به راههنمايي ديگران وقت ميذاره دكتر mcc هست.قصدم تاييد حرف شما بود. 
|
|
| بالا |
|
 |
|
smtzdn
|
موضوع پست: Re: نكات مهم و رفع اشكال ارسال شده در: دوشنبه Dec 21, 2009 5:51 pm |
|
|
|
ممنون دکتر ام سی سی. شیرفهم شدم! لطف کردید. از شما هم خیلی خیلی متشکرم دکتر کاردیو. ان شالله همگی به اون چیزی که میخواهیم برسم. به قول دکتر مژگان، "تلاش مشترک" خوبی داریم همه.
|
|
| بالا |
|
 |
|
صفحه 1 از 1
|
[ 19 پست ] |
|
چه کسي حاضر است ؟ |
کاربران حاضر در اين انجمن: - و 0 مهمان |
|
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد
|
|
 |
|