|
|
امروز چهارشنبه Dec 23, 2009 3:10 am
|
مشاهده پست هاي بدون جواب | نمايش مبحث هاي فعال
| Welcome |
|
|
همكار محترم به انجمن آزمون دستياري خوش آمديد.براي دسترسي آسان به انجمن از لينك زير تولبارانجمن را دانلود كنيد.
http://dastyari.ourtoolbar.com
با تشكر مديريت انجمن آزمون دستياري |
|
mcc
|
موضوع پست: Re: نکات روحیه بخش وسودمند برای موفقیت واراده. ناامیدی ممنوع! ارسال شده در: يکشنبه Sep 27, 2009 11:48 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
تاريخ عضويت: يکشنبه Sep 13, 2009 6:44 am پست ها : 102
|
|
بدون مقدمه چند بیت از شعر معروف حافظ برای صبح رو که من هر وقت صبحها می خونمش تا آخر شب شارژ هستم رو با توضیح براتون میذارم: صبح است ساقیا قدحی پر شراب کن ...... دور فلک درنگ ندارد شتاب کن (واقعا اگه سرعت حرکت وضعی زمین رو که صبح رو بعد از شب بوجود میاره رو در نظر داشته باشیم چقدر درسته) زان پیشتر که عالم فانی شود خراب ...... ما را زجام باده گلگون خراب کن (قبل از خوندن بیت بعدی حتما این توضیح رو بخونین تا ببینین این بیت چقدر قشنگه و چرا حافظ سلطان غزل فارسیه: اگه دقت کنین وقتی ساقی می رو تو ساغر می خواد بریزه جام می رو با دست راست میگیره و ساغر رو تو دست چپ می گیره و می را با دست راست توش میریزه حالا حافظ هم صبح رو اینجوری به تصویر کشیده که اینگار ساقی می آفرینش که خداست می الهی رو که همون فیوضات ربانی هستش با واسطه نور خورشید به ساغر زمین سرازیر میکنه واینه راز اینکه خورشید از مشرق طلوع می کنه و حالا ما چیکار کنیم که از این فیوضات بهره بگیریم حافظ جواب داده:) خورشید می ز مشرق ساغر طلوع کرد .....گر برگ عیش می طلبی ترک خواب کن این بیت رو که نوشتم واقعا از زیبایی تشبیهش دیگه توضیحم نمی آد برای بقیه شعر برا همین همینطوری شعری رو که خودش بهترین گویای توضیحاتشه می نویسم : روزی که چرخ از گل ما کوزه ها کند ...... زنهارکاسه سرمن پر شراب کن کار صواب باده پرستیست حافظا ........ برخیز و عزم جزم کار صواب کن
|
|
| بالا |
|
 |
|
dr.ferfer
|
موضوع پست: Re: نکات روحیه بخش وسودمند برای موفقیت واراده. ناامیدی ممنوع! ارسال شده در: دوشنبه Sep 28, 2009 11:59 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
تاريخ عضويت: جمعه Aug 21, 2009 7:06 pm پست ها : 62
|
|
چه فکر خوبی کردین این صفحه رو باز کردین .من هروقت میخوام کار مهمیو شروع کنم(خصوصا وقتی شروع به خوندن واسه کنکور کردم وچندماه پیش هم واسه دستیاری) این بیت رو همش با خودم میخوندم: همتم بدرقه راه کن ای طائر قدس که دراز است ره مقصد و من نوسفرم
|
|
| بالا |
|
 |
|
dr.ferfer
|
موضوع پست: Re: نکات روحیه بخش وسودمند برای موفقیت واراده. ناامیدی ممنوع! ارسال شده در: سه شنبه Sep 29, 2009 2:44 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
|
|
حتما این داستانو شنیدین فقط محض یادآوری ودلگرمی:یه روز یه آدمی با خدا کنارساحل قدم میزدن همینطورکه پیش میرفتن جای پاهاشون روی ساحل میموند یه مدتی که رفتن آدمه برگشت جای پاهاشونو نگاه کرد دید بعضی ازجاهای مسیر فقط یه ردپاست باناراحتی به خداگفت توکه گفته بودی همیشه باهاتم پس چرا گاهی تنهام گذاشتی.خدا بهش گفت هرگز تنهات نذاشتم اونجاهایی که میبینی یه ردپاست جاهاییه که تو خودت نمیتونستی طی کنی من تو رو به دوش کشیدم
|
|
| بالا |
|
 |
|
dr.ferfer
|
موضوع پست: Re: نکات روحیه بخش وسودمند برای موفقیت واراده. ناامیدی ممنوع! ارسال شده در: سه شنبه Sep 29, 2009 9:16 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
|
|
هرگز نومیدوار ازفراز صخره های سخت زندگی آینده را نظاره مکن باایمان به توان خویش ازآن میانه راهی بگشا به دنیای زیبای فرداها. و بدان که در امتداد هرراه که برمیگزینی همواره دشواری درکمین است که زندگی اگر نام آسانی داشت دیگر بر زمین تلاش معنای خویش را از کف میداد. (از کتابچه بارانی باید)
|
|
| بالا |
|
 |
|
h
|
موضوع پست: Re: نکات روحیه بخش وسودمند برای موفقیت واراده. ناامیدی ممنوع! ارسال شده در: سه شنبه Sep 29, 2009 10:21 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
تاريخ عضويت: سه شنبه Apr 15, 2008 8:28 pm پست ها : 37
|
|
| بالا |
|
 |
|
mcc
|
موضوع پست: Re: نکات روحیه بخش وسودمند برای موفقیت واراده. ناامیدی ممنوع! ارسال شده در: سه شنبه Sep 29, 2009 10:32 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
|
|
عالی بودن همه پستا حالا یه خاطره هم من بگم. یادمه تو اینترنی که بودیم یه رزیدنت داخلی بود که نزدیک بوردش بود و همه پرستارا می گفتن که تو چهار سال همش همه رو پوشش میداده و خیلی فکر مریضا بوده و کاش بخاطر این کاراش که از درس عقب نگهش داشته بورد رو نیفته. اما یادمه اینو به دکتر گفتم اما دیدم روحیه اش روحیه افتادن نیست هر وقت که می خواست بره کتابخونه می گفت برم 2000 صفحه بخونم بیام :))))). بهش که می گفتم سر این چیه می گفت وقتی قراره 2000 صفحه بخونی (یعنی کل هاریسون)دیگه به چیزه دیگه فکر نمی کنی. نفر دوم بورد کشور شد و الان رشته گوارش تموم کرده و تو بیمارستانی که هست کلی مریض به امید اون بستری میشن و کلی دانشجو بخاطر ویزیتش بخشای دیگه رو گاهی ول میکنن.
|
|
| بالا |
|
 |
|
mcc
|
موضوع پست: Re: نکات روحیه بخش وسودمند برای موفقیت واراده. ناامیدی ممنوع! ارسال شده در: سه شنبه Sep 29, 2009 10:34 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
|
عالی بودن همه پستا حالا یه خاطره هم من بگم. یادمه تو اینترنی که بودیم یه رزیدنت داخلی بود که نزدیک بوردش بود و همه پرستارا می گفتن که تو چهار سال همش همه رو پوشش میداده و خیلی فکر مریضا بوده و کاش بخاطر این کاراش که از درس عقب نگهش داشته بورد رو نیفته. اما یادمه اینو به دکتر گفتم اما دیدم روحیه اش روحیه افتادن نیست هر وقت که می خواست بره کتابخونه می گفت برم 2000 صفحه بخونم بیام :))))). بهش که می گفتم سر این چیه می گفت وقتی قراره 2000 صفحه بخونی (یعنی کل هاریسون)دیگه به چیزه دیگه فکر نمی کنی. نفر دوم بورد کشور شد و الان رشته گوارش تموم کرده و تو بیمارستانی که هست کلی مریض به امید اون بستری میشن و کلی دانشجو بخاطر ویزیتش بخشای دیگه رو گاهی ول میکنن.
|
|
| بالا |
|
 |
|
mozhgan
|
موضوع پست: Re: نکات روحیه بخش وسودمند برای موفقیت واراده. ناامیدی ممنوع! ارسال شده در: چهارشنبه Sep 30, 2009 8:13 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
تاريخ عضويت: يکشنبه Aug 02, 2009 4:55 pm پست ها : 49
|
این جمله رو با اینکه تکراری دوست دارم رهرو آن نیست که گهی تند و گهی خسته رود رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود 
|
|
| بالا |
|
 |
|
dr.ferfer
|
موضوع پست: Re: نکات روحیه بخش وسودمند برای موفقیت واراده. ناامیدی ممنوع! ارسال شده در: چهارشنبه Sep 30, 2009 9:18 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
|
|
ناامیدی اگر گاه به دل نشیند چه باک .دست از طلب نباید داشت که خورشیدهمواره در آسمان است پیوسته درجایی میدرخشد. دست فراز آر به جان بکوش پرده های ابر بدر.و پیوسته به خاطر نگاه دار:هرروز به تمامی فرصتی دیگر است تنها بردباری پیشه کن به اطمینان که بخت همواره یار تو خواهد بود.
|
|
| بالا |
|
 |
|
mozhgan
|
موضوع پست: Re: نکات روحیه بخش وسودمند برای موفقیت واراده. ناامیدی ممنوع! ارسال شده در: چهارشنبه Sep 30, 2009 9:43 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
|
|
| بالا |
|
 |
|
mozhgan
|
موضوع پست: Re: *نکات روحیه بخش وسودمند برای موفقیت واراده. ناامیدی ممنوع!* ارسال شده در: شنبه Oct 03, 2009 10:47 am |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
|
یه استادی داشثیم یادش به خیر همیشه می گفت دعا در حق غیر(دیگران) اثر میکنه! منم می خواهم برای موفقیت دوستان زیر با اینکه نمیشناسمشون اما میدونم زحمت میکشند دعا کنم dastyari2007/cardio/dr ferfer/mcc/doctooor/فرشید/pedram 
|
|
| بالا |
|
 |
|
dastyari2007
|
موضوع پست: Re: *نکات روحیه بخش وسودمند برای موفقیت واراده. ناامیدی ممنوع!* ارسال شده در: شنبه Oct 03, 2009 10:53 am |
|
 |
| مديريت انجمن آزمون دستياري |
 |
 |
تاريخ عضويت: چهارشنبه Oct 03, 2007 7:29 pm پست ها : 1322 محل سکونت: Tehran
|
mozhgan نوشته است: یه استادی داشثیم یادش به خیر همیشه می گفت دعا در حق غیر(دیگران) اثر میکنه! منم می خواهم برای موفقیت دوستان زیر با اینکه نمیشناسمشون اما میدونم زحمت میکشند دعا کنم dastyari2007/cardio/dr ferfer/mcc/doctooor/فرشید/pedram  
_________________ همكار عزيز ، خواهشمندم در انجمن فارسي تايپ بفرمائيد..
|
|
| بالا |
|
 |
|
dr.ferfer
|
موضوع پست: Re: *نکات روحیه بخش وسودمند برای موفقیت واراده. ناامیدی ممنوع!* ارسال شده در: شنبه Oct 03, 2009 8:43 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
|
|
mozhganجان ممنون از مهربونیت منم امیدوارم از زحماتت بهترین نتیجه رو بگیری
|
|
| بالا |
|
 |
|
mcc
|
موضوع پست: Re: *نکات روحیه بخش وسودمند برای موفقیت واراده. ناامیدی ممنوع!* ارسال شده در: شنبه Oct 03, 2009 10:49 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
|
خیلی خیلی خیلی ممنون دکتر مژگان من هم حتما برای شما دعا می کنم که مداومت و پیوستگی خوندنتون تا امتحان حفظ بشه و به بار بشینه این که گفتین استادتون گفته حدیث قدسیه و در ضمن از طرف شما یک جور از خود گذشتگی هم هست چون بالاخره هر چند تعداد ما کمه اما رقیبم هستیم پس این دعای شما با نیت خوب بیشترین نفعش انشالله به خودتون میرسه. 
|
|
| بالا |
|
 |
|
dr.ferfer
|
موضوع پست: Re: *نکات روحیه بخش وسودمند برای موفقیت واراده. ناامیدی ممنوع!* ارسال شده در: سه شنبه Oct 06, 2009 3:16 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
|
|
یه روز به یه آهنگر با ایمان گفتن:تو که همش توی رنج و عذاب زندگی میکنی وزندگیت با سختی میگذره چطورعاشقانه خدارو عبادت میکنی؟گفت:من وقتی میخوام از یه تیکه فولاد شمشیر بسازم اول تا حد جهنم حرارتش میدم بعد با بیرحمی با سنگینترین ضربه ها با پتک توی سرش میکوبم بعدش یهو وارد آب سردش میکنم ولی همه نمیتونن مقاومت کنن ومن مجبور میشم دورشون بریزم.میدونم خدا هم همین کار رو بامن میکنه ومیدونم که میخواد ازم یه انسان عالی بسازه یه آدم به دردبخور پس بهش میگم خدایا کارتو بکن ازم چیزی که میخوای بساز حرارتم بده با پتک بر سرم بکوب یهو سردم کن ولی منو به کوه فولادهای بی فایده پرتاب نکن
|
|
| بالا |
|
 |
|
mcc
|
موضوع پست: Re: *نکات روحیه بخش وسودمند برای موفقیت واراده. ناامیدی ممنوع!* ارسال شده در: سه شنبه Oct 06, 2009 9:23 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
|
|
واقعا عالی بود خیلی استفاده کردم. احساس می کنم این مبحث استعداد دکترا رو تو نقل نکات روحیه بخش شکوفا کرده. این حکایت آخری عالی بود. واقعا تاثیر گذار بود.
|
|
| بالا |
|
 |
|
dr.ferfer
|
موضوع پست: Re: *نکات روحیه بخش وسودمند برای موفقیت واراده. ناامیدی ممنوع!* ارسال شده در: چهارشنبه Oct 07, 2009 2:24 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
|
|
دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نبود................دائما یکسان نباشد کار دوران غم نخور
|
|
| بالا |
|
 |
چه کسي حاضر است ؟ |
کاربران حاضر در اين انجمن: - و 0 مهمان |
|
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد
|
|
 |