امروز چهارشنبه Dec 23, 2009 3:19 am

Welcome
همكار محترم
به انجمن آزمون دستياري خوش آمديد.براي دسترسي آسان به انجمن از
لينك زير تولبارانجمن را دانلود كنيد.

http://dastyari.ourtoolbar.com

با تشكر
مديريت انجمن آزمون دستياري

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 50 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: عمل به برنامه دقیق درسی با گزارش روزانه
پستارسال شده در: سه شنبه Sep 15, 2009 4:39 am 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

تاريخ عضويت: پنج شنبه Sep 11, 2008 1:10 pm
با سلام خدمت همکارا
این مبحث را من تا سه روز باز نگه می دارم تا هر کسی خواست شرکت کنه که اگر استقبال خوب بود بعد از اون با گرفتن گزارشهای روزانه و روحیه دادن به یکدیگرادامه می دیم و انشاءالله حتما در موفقیت مؤثر خواهد بود.
خوب کسانی که شرکت می کنن لطف کنن برنامه درس خوندن خودشون رو بصورت آیتم هایی که اینجا با شماره و بعنوان مثال برنامه مربوط به خودم رو ذکر می کنم بنویسن بعد بقیه نظر می دن. وقتی که تصمیم گرفتن برنامه ریز روزانه اشون استخراج میشه و این اتفاق اگه همه پایه باشن تا چند روز می افته. بعدش هر شب آخر وقت که هر کسی می خواد بخوابه میزان عمل کردنش به برنامه اون روزش رو می نویسه و مشکلاتی که تو عمل کردن داشت. و بقیه من جمله خودم راه حلی که برای مشکلات به نظرمون می رسه می گیم و روحیه می دیم.
خوب این کل ماجرا. تو پست بعدی من برنامه آیتم بندی خودم رو می ذارم. ****^^^****

بالا
 مشخصات ايميل  

موضوع پست: Re: عمل به برنامه دقیق درسی با گزارش روزانه
پستارسال شده در: سه شنبه Sep 15, 2009 5:11 am 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

خوب این برنامه من تو آیتم های شماره گذاری شده. از همکارا می خوام برنامه هاشون حد اقل این آیتم هارو داشته باشن. حالا اگه آیتم های دیگه ای هم می خوان اضافه کنن که چه بهتر:
1- کار: غیر از 1.5 صبح که مشغول سرکشی به مناطق تحت پوشش هستم بقیه روز رو بناست درس بخونم و جمعه ها کلا وقتم رو آزاد گذاشتم.
2- خواب: از شب ساعت 11.5 تا 5 صبح و از ساعت 12 تا 2 بعد از ظهر.
3- رفرانس: همه دروس از گایدلاین و سی دی صوتی کامران احمدی
4- مباحثی که تابحال خوانده شده: داخلی 1 تا 4 - اطفال 1 تا 3 - رادیولوژی - اورولوژی - روان - پوست - زنان نصف 1 دور اول را با سی دی تمام کرده ام. ضمنا دور دوم اطفال هم تموم شده.
5- برنامه کلی: شامل دو مورد- الف:دور اول همراه گوش کردن سی دی جزوه رو پارگراف به پاراگراف مرور می کنم و خط می کشم. که این با برنامه کامران هماهنگ شده و هر هفته که سی دی می رسه برای اون هفته ساعتاش تقسیم میشه. و اگه انشاءالله با برنامه ادامه بدم آخر آبان دور اول تموم میشه. ب: بعد از اتمام ساعاتی از سی دی که برای روزم تقسیم کردم دور دوم سی دی های خوانده شده رو انجام می دم که این دومی رو 3 هفته است که انجام می دم و چون صفحات کل جزوه ها رو 2700 صفحه تخمین زدم اگه روزی 35 صفحه دوره کنم تا 15 آذر دور دوم تموم میشه. بعدانشاءالله تا امتحان دوره ای 2 بهمن کامران دور سوم رو می زنم و بعد مرور تا امتحان اصلی.
6- برنامه روزانه: هر روز اول صبح با سی دی صوتی کامران ساعات مقرر رو می خونم. مثلا الان زنان 1 و 2 دستمه و چون جمعا 35 ساعتن برای دو هفته روزی سه ساعت از سی دی رو گوش می کنم و همزمان پاراگراف به پاراگراف نکاتش رو تو جزوه خط می کشم یا تصحیح می کنم که گاهی لازم میشه بخاطرش سی دی رو pause کنم و این سه ساعت 4.5 ساعت طول بکشه. بقیه روز 35 صفحه دوره می کنم که از فردا انشالله دوره ام روانپزشکیه. اگه بازم وقت اضافه اومد یا تست می زنم یا دور سوم یا استراحت و تفریح. این کل برنامه من. اما خوب مثل هر کسی گاهی پیش میاد که نمی رسم عمل کنم بهش مثل دیروز که ماشین رو بردم سرویس و انقدر خسته شدم که کلا بخودم آف دادم. حالا تا سه روز منتظر نظرات و برنامه های شما که اجازه بدین بگم اگه تا سه روز این مبحث نگرفت قفلش می کنیم. ؛)

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: سه شنبه Sep 15, 2009 8:53 am 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

تاريخ عضويت: يکشنبه Sep 13, 2009 6:44 am
سلام خدمت دکترای محترم و با تشکر از دکتر فرشید اجازه بدید حالا که پیش دستی کردن و برنامه دقیقشون رو گفتن من یه چیزی بگم. اول اینکه اگه کسی برنامه دقیق نداشته باشه به این شکل چی. دوم قرار شد نظرمون رو بگیم. من خودم با برنامه فوق یه مشکل دارم و اونم 4 5 ساعت مداوم سی دی گوش کردن بطور فعاله. شاید خسته کننده باشه و موجب عدم ادامه برنامه بشه. درسته که شاید وسطش استراحتم باشه اما خوب برنامه اینو نشون میده.

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: سه شنبه Sep 15, 2009 1:38 pm 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

تاريخ عضويت: پنج شنبه Sep 03, 2009 2:00 am
با سلام و تشکر از دکتر فرشید.
من پارسال با CD کامران احمدی خوندم.امسال فقط زنان رو گرفتم مشکل من اینه مه مثل شما برنامه دقیق ندارم که روزی چند ساعت بخونم.ماه رمضان هم که خیلی کم درس خوندم.
میخوام ببینم روزی چقدر درس بخونم؟نسبت ماژور و مینور چقدر باشه تا به امتحان برسم؟
ممنون P))P

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: سه شنبه Sep 15, 2009 1:54 pm 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

با سلام به همکاران و دکتر فرشید.
مشکل من اینه که برنامه دقیق مثل دکتر فرشید ندارم و نمی دونم روزی چقدر بخونم و نسبت ماژور و مینورش تا به امتحان برسم؟این ماه رمضان هم که درس خیلی کم خوندم.ار اول مهر کارم کم میشه و فقط 5شنبه و جمعه کار می کنم.
ممنون دکتر فرشید و همکاران P))P دیگر از اینکه راهنماییم کنید

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: سه شنبه Sep 15, 2009 8:49 pm 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

سلام. باتشکر از همکارایی که به این زودی استقبال کردن.
1-اول از دکتر MCC تشکر می کنم که تذکر خوبی دادن. خوب که بهش فکر کردم دیدم که این ریتارد رو کاراییم واقعا اثر داشته و برنامه ام رو اینطوری اصلاح کردم که صبح 2 ساعت از سی دی و بعد از ظهر که از خواب پا میشم یک ساعت باقیمونده رو می خونم و در خلالش دوره.
2- مشخصه که بعضی همکارا شاید برنامه دقیق نداشته باشن و این مبحث یکی از کاربرداش همینه دیگه. فقط کافیه وضع خواب و ساعات آزاد و رفرانسهاشون رو بگن و برای نمونه برای دکتر Cardio که انشالله رشته مورد علاقه شون رو قبول شن اینکار رو انجام میدیم با هم.
3- دکتر کاردیو: برای تنظیم برنامه دقیق روزانه و هدف گذاری سوبسترا لازمه. لطف کنین این سوبستراهایی که میگم رو ارائه بدین بعد ببینین که چه راحت میشه یه برنامه فلکسیبل براتون ریخت و بعد می مونه قسمت اصلی که عمل کردنه. این ها لازمه برای اینکار:
الف- کار + کار خونه + تایم های غذا خوردن و خوابتون رو بطور تقریبی حساب کنید و بقیه ساعات که میمونه در روز رو اعلام کنید.
ب- شما فقط زنان رو اعلام کردین که رفرانستون چیه. لطفا بگین در مورد بقیه دروس می خواین چی بخونین. بعد چیزایی که یک دور زدین رو به من بگین و بعد صفحات باقیمانده رفرانساتون رو جمع بزنین و اعلام کنین.
اینا رو که گفتین با هم در مورد برنامه دقیق شما به نتیجه می رسیم انشاءالله. ضمنا اصلا دیر نیست و خوبی این مبحث اینه که درست در زمانی که دیگه باید کامل و فول درس خوند شروع شده که ایشالا با کمک هم پیش ببریمش و همین امسال نتیجه بگیریم.فقط اینو هم بگم که حتما باید در مورد یک رفرانس برای هر درس تصمیم قطعیتون رو بگیرین و دیگه هم عوضش نکنین حالا اگه مؤسسه های مختلف هم باشن مسئله ای نیست ولی تهیه رفرانسها برای شروع ضروریه.

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: سه شنبه Sep 15, 2009 11:08 pm 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

سلام.
1-من تا اول مهر تا 2 عصر دور اددرمانگاهم.از مهر فقط 5شنبه و جمعه کامل کشیکم.
2-رفرنس من کامل گایدلاین هست منظورم برای زنان در مورد CD بود که امسال فقط زنان رو گرفتم.
3-کار منزل که هیچ/1ساعت عصر خواب.خواب شب باید کمش کنم چون زیاده با توجه به برنامه و اینکه موتور درس خوندنم روشن [i][b]بشه.
4-دور اول:اطفال.پوست.داخلی.ارولوژی.چشم. ولی چیزی یادم نیست.
ممنون

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: سه شنبه Sep 15, 2009 11:34 pm 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

سلام
حالا یک کم کار راحت شد. من به شما پیشنهاد می کنم که با یک کم کوشش بیشتر بخصوص از اول مهر سعی کنید یک برنامه دوره به دور اولتون اضافه کنید و سعی کنید تا 15 آذر دور دوم رو هم بزنید. خیلی خوبه که دور اول اینارو که گفتین زدین. عیبی نداره که احساس می کنید یادتون نیست اما الان وقتشه دور دوم رو همزمان شروع کنید. خیلی امیدوارکننده س وضعیتتون. ببینید دکتر کاردیو:صفحاتی که شما تابحال دور اول زدین برابرند با اطفال 336، پوست 110، داخلی جمعا 534، اورولوژی 98و چشم 92 صفحه که جمعا میشه :1170. جزوه های کامران با اضافات امسال یک کم بیشتر از 2500 صفحه خواهد شد. پس شما از دور اولتون 1330 صفحه مونده که اگه قرار باشه تا آخر آبان دور اول رو تموم کنید میشه روزی 22 صفحه البته ایام باقیمانده شهریور رو اگه بخونید روزی 20 صفحه میشه. خوب ببینید سی دیی که انتخاب کردین از همه سی دی های کامران سنگینتره توصیه می کنم اگه می خواین سی دی گوش نکنین همین زنان رو هم سی دیش رو کنار بذارین. البته یک کار خوب زدن دور اول با سی دیه اما اینو برای شما گفتم. خوب حالا دور دوم. به نظر من این چند روزی که از شهریور مونده همین 22 صفحه اتون رو برسونین. از اول مهر 2.5 ماه وقت دارین که دور دوم رو هم بزنین. که باید ماهی 1000 صفحه رو دور دوم کنید که میشه روزی 33 صفحه. اما گفتین که پنجشنبه و جمعه رو نمی تونین که یک کم کار سخت میشه. اگه می تونستین کلا این کار رو جمع کنین بهتر بود اما اگه امکانش نیست باید تو 5 روز هفته اون دو روز رو جبران کنین که میشه 44 تقسیم بر 5 = تقریبا 8 برای دور اول و 66 تقسیم بر 8 که میشه 13 تقریبا. خوب نهایتا میشه این برنامه فول رو برای شما آیتم بندی کرد:
1- تو ایام باقیمانده شهریور روزی 30 صفحه از جزوات نخونده رو می خونید فقط
2- تو ایام مهر به بعد از شنبه تا چهار شنبه هر روز باید 30 صفحه دور اول از جزوات نخونده+45 صفحه از دور دوم بخونید. می دونم یک کم سنگینه اما با کم کردن دو روز در هفته چاره دیگه ای نیست. تو پاسخ این پست لطف کنین نظرتون رو بگین. اگه مشکل بود براتون می تونیم دور دومتون رو تا آخر آذر برنامه بریزیم. که خیلی سبکتر میشه. حدود 38 صفحه در روز. اما اگه دوروز هفته رو از دست ندید میشه با روزی 30 صفحه سر و ته قضیه رو هم اورد.
منتظر نظرتون در مورد برنامه. هستم فقط عجله کنید که صفحه های روزتون مشخص بشه.

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: چهارشنبه Sep 16, 2009 12:32 am 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

سلام.
ممنون از برنامه ریزی شما.
یر روزهای باقیمانده شهریور مطمئن نیستم که بتونم روزی 30 صفحه بخونم ولی تلاشمو می کنم.سنگینی برنامه ایرادی نداره چون باید به خودم سخت بگیرم و هنگام اجرا معلوم میشه.
CD دیگر رو نمیخونم چون درسای دیگر رو پارسال باهاش خوندم امسال از درسای جدید فقط زنان رو گرفتم که کامل عوض شده.

بسیار ممنون از زحمات شما

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: چهارشنبه Sep 16, 2009 6:44 am 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

تاريخ عضويت: چهارشنبه Apr 16, 2008 9:00 pm
سلام
من هم بدون برنامه میخونم مشکل اصلی من کمبود وقت است اونم بخاطر کار کردن درمطب ..حداقل روزی 8ساعت کار می کنم والباقی را خواب درکردن خستگی..روزی 2-3ساعت میخونم ..اگه راهنمایی داشته لاشین ممنونم

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: چهارشنبه Sep 16, 2009 7:00 am 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

پس دکتر کاردیو با برنامه پیشنهادی موافقن. من یک کار دیگه برای افرادی که بخوان با این برنامه کار کنن توصیه می کنم. تو اکسل یه جدول درست می کنیم که خود بخود کسری روزانه یا اضافه روزانمون رو نشون بده پس از دکتر کاردیو می خوام اگه مایل بود برنامه اکسلش رو بگیره برای 30 صفحه دور اول در روز و 45 صفحه دور دوم درروز. هر موقع که خواستن آنلاین شن تو یاهو فایل اکسل رو بگیرن من در عرض دو دقیقه آماده اش میکنم. تا بعد هر شب اینجا صفحات خونده رو باهم چک کنیم. من اکسل خودم رو با روزی 3 ساعت سی دی کامران و 32 صفحه دور دوم تهیه کردم که برای شما تغییرش میدم.

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: چهارشنبه Sep 16, 2009 7:11 am 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

سلام doctooor عزیز. ببینید رک بگم واقعا با روزی 3 ساعت نمیشه. حتی اینکه فکر کنیم روزی 3 ساعت می خونم برای سال دیگه بازم نمیشه. چون گیریم 6 ماه دیگه با روزی 3 ساعت دور اول رو زدیم تو این فاصله انگار درسای اولی رو اصلا نخوندیم. اما اینو بگم. من هم مطب داشتم و الان هم یک پیشنهاد ریاست مرکز شهرستان دارم و دو پیشنهاد تحقیقاتی و حتی یک پیشنهاد بورس که البته زیاد دلچسب نیست و بیشتر بدرد کارشناسا میخوره. اما همه رو زدم زمین و میخوام ایشالا جدی بخونم و تازه با این وضع احساس می کنم چون یک کم سنم گذشته و درسا رو فراموش کردم شاید نتونم موفق بشم و به هر رشته ای مجبور شم فکر کنم. ببینید من توصیه ام به شما برادرانه اینه که یکی رو پیدا کنید مطبتون رو 60 به 40 واگذار کنید بهش با وعده اینکه اگه قبول شم مطب با مریضاش هدیه به تو و به 40 و حتی 30 راضی شید و این 5 ماه رو از جیب خرج کنید و بطور جدی از اول مهر بخونین. حتی یکسال هم که از رزیدنتی زودتر بیرون بیاید همه مشکلات مالی جبران میشه. یکی از دوستای من یکسال قبل از بیهوشی که دیگه کمترین رشته اس فارغ شده الان تو یکی از شهرستانهای کردستان طرحشه و رئیس شبکه اونجا که از دوستای منه می گفت فقط اضافه کار سه ماهه اش 5.5 میلیون بوده برای کشیکا. بخصوص که کلاس کار علمیش هم بالا رفته و بخصوص که 4 سال فرصت پیدا کرده که اقلا تو یک رشته تاپ بشه. نمونه های عالی هم داریم که یکیش اردیبهشت 84 با 9 ماه درس کنکوری نمره 467 آورد. ولی همه چی حتی استخدامشم زمین زد و الان رادیولوژی تهران رو امسال تموم کرد و حالا که شروع به کار کنه به هیچ کدوم از سابقه کاری عمومیش نیاز نداره. دیر یا زود باید مطب رو زمین زد برای درس و پیشرفت چه از نظر علمی چه خدمتی.

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: چهارشنبه Sep 16, 2009 11:02 am 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

تاريخ عضويت: دوشنبه Jun 02, 2008 2:58 am
سلام به همتون.اما درمورد من

1:کار -

2:خواب:انشالاه 12 تا 8 شب و عصر 2 تا 5
3:رفرانس:ترکیبی:زنان کامران وجراحی فدایی وداخلی نکات برترو اطفال کامرانی و مینورها بجز ارولوژی و روان و پوست کامران
البته اگر فرصت بشه ترجیح میدم اطفال رو هم کامران احمدی بخونم
4:مباحثی که تا حالا خوندم:هماتو از داخلی و الان زنان و جراحی را همزمان شروع کردم
5:برنامه منظمی هنوز ندارم اما قصد دارم تا امتحان جامع کامران 2 دور و بعدش یک دور بخونم
ممنون

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: چهارشنبه Sep 16, 2009 1:30 pm 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

سلام.
من چه زمانی انلاین بشم؟هر زمان شما وقت دارید بفرمایید[/b]

ممنون

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: چهارشنبه Sep 16, 2009 5:35 pm 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

با سلام. خدمت همکارای گرامی. دکتر کاردیو ساعت 10 امشب من تو یاهو آماده فرستادن فایل هستم. دکتر شریف خیلی ممنون که لطف کردین و برای برنامه اینجا تشریف آوردین.
1- من توصیه می کنم برای برنامه شما بنظرم بهتر باشه اطفال همون کامرانی رو بخونین که قبلا گفته بودین. یا دکتر حبیبی رو بخونین.
2- اگه منظورتون 12 شب تا 8 صبح و 2 تا 5 بعداز ظهره این میشه 11 ساعت تو شبانه روز. خیلی فاجعه اس :). یه تجدید نظر بکنین و یک کم با آب به صورت زدن و چایی قهوه کمش کنین.
3- لطف کنین جمع صفحات درسهاتون رو بطور کامل و جمع صفحاتی که تابحال خوندین رو هم بطور کامل به من بگین. حالا بعضی جزوه های با فونت درشت باشه یا نه مشکلی نیست و نهایتا تعداد صفحه ها یک کم زیاد میشه ولی سرعت خوندن کمتر میشه.
این سوبستراها رو لطف کنین بعد من در خدمتم.

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: چهارشنبه Sep 16, 2009 8:12 pm 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

دکتر کاردیو فایل اکسل رو که قرار بود تو یاهو بذارم براتون ایمیل کردم. موفق باشین.

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: چهارشنبه Sep 16, 2009 9:11 pm 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

سلام.
ممنون.
بسیار لطف کردید.

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: پنج شنبه Sep 17, 2009 7:04 am 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

تاريخ عضويت: چهارشنبه Apr 16, 2008 9:00 pm
فرشید جان سلام
ممنونم از راهنمایی کامل تون ..من باید درموردش فکرکنم ...
اگه مطب رو یه شیفته کنم (روزی سه ساعت مطب برم و 6-8 ساعت بخونم )واسه رشته های پایین امیدی هست؟

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: پنج شنبه Sep 17, 2009 7:16 am 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

دکتر عزیز بله روزی 6 تا 8 ساعت خیلی خوبه و ضمنا تو مطبم همیشه که مریض نیست یه یکساعتی هم از توش در میاد ولی اگه اینکار رو هم بکنید به نظرم میاد دو تا کار دیگه لازمه. 1- از رفرانسی که حجم جزوه هاش پایینه مثل پارسیان دانش یا هر چیزی که بقیه همکارا شاید بگن استفاده کنین. 2- دیگه دو ماه آخر و بخصوص ماه آخر برای دوره باید حتما خالی کنین.
پس میشه این نتیجه رو گرفت : 1- مطب یک شیفت بشه تا دی در حالیکه دارین یه سری جزوه راحت رو روزی 5 ساعت مطلب جدید و 3 ساعت دوره میکنید.(طوری تنظیم شه که دور اول حتما تا آخر آذر تموم شه.) 2- اگه این برنامه انشاءالله خوب پیش رفت اونوقت خودتون انگیزه تعطیلی مطب تو دو ماه آخر رو پیدا می کنید. 3- چون دور دوم رو هم تو شکم دور اول زدین و دی رو فول در اختیار درسین فوقش 15 روز از دی هم صرف کامل کردن دور دوم میشه. 4-بعدش دور سوم زده میشه تا موقع امتحان .اگه این ساعات رو بخونین مثل کنکور. واقعا نتیجه گیری حتمیه. یکی از دوستای من پارسیان رو تو یک هارد دیسک ریخته بود و حتی تو مطبم سی دی هاش رو گوش میکرد و جزوه رو خط میکشید و روزی 3 ساعت دوره میکرد نمره اش 378 شد و الان سال دو جراحی عمومی قزوینه.

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: پنج شنبه Sep 17, 2009 2:56 pm 
آفلاين

تاريخ عضويت: شنبه May 31, 2008 11:21 pm
سلام.من هفته اي حدود 48-72 ساعت بيمارستانم. همه را از گايدلاين مي خونم. تا حالا اطفال- زنان1-ارو-راديو- چشم- داخلي1-2-4 را خواند ه ام.چشم را مرور كرده ام. بعد از هر كشيك بسياار افت راندمان دارم. سرعت مطالعه ام بد نيست. ساعتي 4-6 صفحه يا بيشتر گايدلاين مي خوانم. بيشتر از 1.5 ساعت پيوسته درس خواندن برايم مشكل است. سرعتم با گوش كردن سي دي افت مي كند.احتملا از 15 مهر تا 15 آبان آف هستمو از آذر ممكنه برنامه كاريم بيشتر بشود. روزي 9-10 ساعت نياز به خواب دارم، تا جي سي اس بالي 14ا باشم. هر وقت خسته نيستم خلاصه هاي بسيار موجز برمي دارم. البته باز هم اين كار سرعتم را پايين مياره.

بالا
 مشخصات  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 50 پست ]  برو به صفحه 1, 2, 3  بعدي

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: - و 0 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي: