امروز چهارشنبه Dec 23, 2009 3:15 am

Welcome
همكار محترم
به انجمن آزمون دستياري خوش آمديد.براي دسترسي آسان به انجمن از
لينك زير تولبارانجمن را دانلود كنيد.

http://dastyari.ourtoolbar.com

با تشكر
مديريت انجمن آزمون دستياري

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 50 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3
نويسنده پيغام
 موضوع پست: Re: عمل به برنامه دقیق درسی با گزارش روزانه
پستارسال شده در: شنبه Sep 26, 2009 3:35 pm 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

تاريخ عضويت: يکشنبه Sep 13, 2009 6:44 am
دکتر سایه:
1- اگه پارسال جزوه ای رو خوندین و خط کشیدین به طوریکه امسال راحتترین که همونو بخونین اگه تصحیحش و اضافات و کسریاش زیاد وقت گیر نباشه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد. رفرانس هم سلیقه ایه تقریبا اما خوب سعی کنین قبلا مال سال قبلشو با سؤالای 87 چک کنین که بیراهه نرین و دور اولم دیگه بعد آبان یا حد اکثر 15 آذر نکشه ایشالا.

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: شنبه Sep 26, 2009 5:29 pm 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

تاريخ عضويت: سه شنبه Apr 15, 2008 8:28 pm
سلام.خسته نباشید.منم دارم می خونم.صفحاتم خیلی از شماها کمتره
دکتر ام سی سی ممنون از زحمتتون واسه مقایسه ها.
در مورد جزوات سروش فرزانگان نظری ندارین؟ من دارم از سروش می خونم یعنی از نیکپور فدایی کامرانی ایزدی[size=150]
[/size]

ممنوووووووووووووووووووووووووووووووووووووون ***%%***

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: شنبه Sep 26, 2009 10:05 pm 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

سلام دکتر h جزوات سروش فرزانگان رو همه تعریف می کنن اما من متاسفانه اصلا دسترسی بهشون ندارم و از dr.ferfer خواستم این مقایسه ها رو در مورد اونا هم برامون انجام بده اگه زحت بکشه و همینطوری ارائه بده(بخصوص حتما جزوه پارسالش رو درنظر بگیره چون طبیعیه که امسال اضافه میکنن او مطالب رو) فکر کنم کمک کنه. البته یک چیزی بگما اینکه می بینین من نوشتم که مثلا با جزوات استادی سؤالات مثلا 68 درصد قابل پاسخگویی بودن دلیل نمیشه که با خوندن تمام مجموعه مثلا سروش فرزانگان یا حتی پارسیان نشه بقیه رو جواب داد این توضیحات مربوط به همون جزوه میشه و ممکنه تو جزوات دیگه در درسای دیگه اومده باشه. کلا باید همه مجموعه رو خوند و با همپوشانیایی که داره کلا سواد علمی بالا می ره و میشه سؤالایی که نبودن رو هم گاهی جواب داد مثلا تو همون جراحی که سؤال عوارض کولوستومی و ایلئوستومی تو هیچکدوم نبود ، تو پوست کامران پارسال به همین ایجاد حساسیت پوستی اینها اشاره شده بود. یا مثلا همونطور که گفته شده تو کودکان کامران سیاه زخم نبود اما تو پوست و عفونی طبیعیه که پوشش میده و همینطور تست CDH که تو دکتر حبیبی نبود تو ارتوپدی پوشش داده میشه.
#^# )wow(

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: يکشنبه Sep 27, 2009 9:31 am 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

تاريخ عضويت: سه شنبه Apr 15, 2008 8:28 pm
دکتر ام سی سی سلام و ممنون از امید دادن و جوابتون واستون آرزوی موفقیت می کنم و منم از 5 مهر تو برنامه شرکت می کنم
بازم مرسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسی.

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: سه شنبه Sep 29, 2009 12:22 am 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

سلام
من حالا خودم یه سؤال دارم که امید وارم دکتر فرشیدم ببینه. تو طول هفته قبل (شاید بخاطر پستهای مقایسه ای که گذاشته بودم) 5 تا پیام داشتم که آخریشم مال دکتر فرفر بود که مضمون همه اش تقریبا این بود که با این که کامران کامله اما یاد آدم نمی مونه چون حجمش زیاده و نمیشه تو ماههای آخر دوره اش کرد. من الان اساس درسمو رو کامران گذاشتم و این پیاما به انضمام مخالف اصلی و نمره بالای کامران که دکتر فرزین بودن و قبلا من پستاشو دیدم به نظرم اورد که اینو از شما همکارا بخوام:
1- اگه بشه کامران رو تا امتحان 4 دور خوند باز هم نتیجه نمی ده؟؟ (چون مثلا دکتر میر افضلی تو یه پست گفته که اصلا کامران بدرد نمی خوره و حفظیه)
2- من الان برام امکان داره که برای دور دوم دروس مانده و بعضی دور اول جزوه های مثلا سروش رو تهیه کنم. خوندنش هم برام کاری نداره و تا حد اکثر آخر آذر می تونم دو دور اونارو بخونم چون بالاخره از کامران کمترن. نظرتون چیه این کار رو بکنم اشتباه نکردم.
3- من اول خودم می خواستم مجموعه امسال پارسیان رو بگیرم و دکتر فرشید که خودش از نمره بالاهای قدیمیه کامران رو توصیه کرد. اما خوب الان که پستارو کمتر جواب میده من چیکار کنم.؟؟؟

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: سه شنبه Sep 29, 2009 12:47 am 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

تاريخ عضويت: پنج شنبه Sep 03, 2009 2:00 am
چرا کامران جواب نده؟مگه درسی غیر از بقیه گفته؟رفرنسه همه یکیه.طرز بیان افراد فرق داره.جزوه کامران فقط از همه کاملتره.که وقتی با CD گوش بدید خودش میگه کجاهاش مهمتره.ماههای اخر اون قسمتها رو بیشتر بخونید اگر تا الان خلاصه نکردید.جزوه باقی موسسات حجمش کمتره (البته نه همشون )و دوره کردنشون راحتتره

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: سه شنبه Sep 29, 2009 1:30 pm 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

تاريخ عضويت: پنج شنبه Sep 11, 2008 1:10 pm
سلام دکتر mcc
برای شما که می خوای تمام وقت درس بخونی کامران احمدی بهترین جزوه است. گفتم و باز هم میگم:جزوه ای که بخوای بری از روی سی دی دوباره تصحیحش کنی بعد بیای ببینی سؤالای امتحانای سالهای قبلی هم حتی با هاش بطور کامل قابل پاسخگویی نبوده ، از دهان افراد پیاده شده و کلی غلط پولط داره و و و حالا شما بگیر دستت 7 بار بخون!! چیزی عوض نمیشه. کامران جزوه هاش مستقیما از کتاب خلاصه شده و طرز بیان جزواتش بیان کتابه که گزینه های تستهای امتحان رو تشکیل میده. طوری طراحی شدن که تمامی مطالب مهم حد اقل اگه کم اهمیت هم باشن یه بار به چشمت بخورن و اینطور نباشه که تو امتحان با گزینه ای مواجه بشی که اصلا به چش و گوشت نخورده باشه. از طرفی سوالای سالهای قبل رو که از اون مبحث خاص اومده درست تو همون جای خودش گذاشته که تو کلی گویی مطلب گم نشی. کامران اگه خوب خوب خونده نشه حد اقلش اینه که سوادت بالا میره و با سواد بالا نمره میاری و اگر هم خوب خوب یعنی 4 دور خونده بشه یهو می بینی نمره بالایی آوردی که با اون جزوه ها خوابشم نمی دیدی. پس شک و شبهه رو از خودت دور کن و بچسب به همون گایدلاینایی که گرفتی و این پا و اون پا هم نکن فقط سرعت رو بالا ببر و سعی کن کاری کنی که تو ماه دی و بهمن دو دور نهایی هم بتونی بزنیش. خیالت راحت نتیجه میده. فقط یه توصیه آخر خیلی ها میگن که سی دی های کامران رو خوانی جزوه اس و بیخوده اما.اولا فقط رو خوانی جزوه نیست و توش جاهای مهم جزوه و جاهایی که خیلی کم اهمیته و فقط برای حفظ کامل بودن گذاشته شده رو تعیین کرده. دوما اغلاط احتمالی جزوه رو توش مشخص کرده که بیشتر تو گزینه های غلط چاپ خورده تستاس. ثالثا خیلی اوقات ربط قسمتهای مختلف جزوه مثل جداول و الگوریتمهاو بیماریهای مختلف با هم رو بطور امتحانی گفته که همون به اصطلاح Conceptی که تو امتحان لازمه رو بهت میده. در مورد نمره بالا هم که جای دگه پرسیدید یکی از دوستای خود من به نام دکتر چگینی که الان رادیولوژی تهران فقط و فقط گایدلاین خوند و نمره اش 467 بود.

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: سه شنبه Sep 29, 2009 3:11 pm 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

mamnun %*%
بابا ایول دکتر فرشید بالاخره پیدا شد گفتم اگه گیر کنم میادا. دستت درد نکنه دکتر و همینطور دکتر کاردیو ونیز دکتر مژگان که تو پی ام خیالم رو راحت کرد. من به لطف همکارا تصمیم قطعیم رو گرفتم گایدلاین رو ادامه میدم و برای تست هم چون سطر به سطر خیلی غلط داره تست زنی دکتر کرمی رو میگیرم.(شاید یک کم پولم زیادی کرده :)))
نتیجه این شک و شبهه این شد که امروزم تقریبا هدر رفت اما خوب عوضش به رفرانسم مطمئن تر شدم.
#^# )wow(

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: سه شنبه Oct 20, 2009 8:44 pm 
آفلاين

تاريخ عضويت: يکشنبه Oct 18, 2009 8:47 pm
سلام
من تازه به جمع شما اومدم
خیلی خیلی دیر تصمیم به درس خوندن گرفتم وامسال قراره اسم من تو گینز بیاد امروز متاسفانه نتونستم طبق برنامه پیش برم ولی فردا جبران میکنم
فقط از همکارا میخوام برای شروع به من بگید باید چه کار کنم فقط لطفا نگید که نمیشه چون من همیشه اعتقاد داشتم که هیچ کاری تو دنیا نیست که من از پسش برنیام
الان جزوه های کامران دارم بدون cd نکات برتر دارم که بهاش راحت ترم دنبال مدرسای خوب که مطالب علمی رو بگن میگردم فهمیدنی و عمیق که cd ازشون بگیرم
لطفا منو راهنمایی کنید

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: يکشنبه Dec 20, 2009 12:51 am 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

تاريخ عضويت: دوشنبه Oct 19, 2009 3:15 pm
}uyt{ khoda ro shokr emruz kheili razi budam az khundantam,bad az ye dore rokud taghire mahale dars khundan kheili komakam kard..omidvaram ruzaye ayande ham mesle emruz bekhunam...

بالا
 مشخصات ايميل  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 50 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: - و 0 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي: