|
|
امروز چهارشنبه Dec 23, 2009 3:04 am
|
مشاهده پست هاي بدون جواب | نمايش مبحث هاي فعال
| Welcome |
|
|
همكار محترم به انجمن آزمون دستياري خوش آمديد.براي دسترسي آسان به انجمن از لينك زير تولبارانجمن را دانلود كنيد.
http://dastyari.ourtoolbar.com
با تشكر مديريت انجمن آزمون دستياري |
| نويسنده |
پيغام |
|
fafermd
|
موضوع پست: Re: عمل به برنامه دقیق درسی با گزارش روزانه ارسال شده در: پنج شنبه Sep 17, 2009 8:26 pm |
|
تاريخ عضويت: جمعه May 15, 2009 7:27 pm پست ها : 5
|
سلام.من با کامران میخونم به جز اورتو که سید صالحی را خواندم.از حالا هم میخوام روزانه 1.5 ساعت تست بزنم.اما تو برنامه ریزی گیجم
|
|
| بالا |
|
 |
|
dr.sharif
|
موضوع پست: Re: عمل به برنامه دقیق درسی با گزارش روزانه ارسال شده در: پنج شنبه Sep 17, 2009 9:32 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه Jun 02, 2008 2:58 am پست ها : 51
|
|
سلام دکتر.ممنون از راهنماییتون تعداد صفحات جزوها:جراحی 420 صفحه پوست 300 با فونت درشت رادیو 165 ص روان 190 داخلی تقریبآ 1500 صفحه اطفال رو چون هنوز کامل پیاده نکردم نمیدونم ولی معادل گاید لاین بگیرید بقیه رفرانسها گاید لاین(ارولوژی هنوز به دستم نرسیده احتمالا معادل گاید لاین) تا حالا از داخلی 200 صفحه خوندم البته در حد فقط دور اول و روخونی از زنان 26 صفحه و از جراحی 15 صفحه در مورد توصیه شما برای خواب واقعآنمیتونم تازه با نهایت سخت گیری این برنامه خواب رو باید اجرا کنم بازم ممنون
|
|
| بالا |
|
 |
|
فرشید
|
موضوع پست: Re: عمل به برنامه دقیق درسی با گزارش روزانه ارسال شده در: جمعه Sep 18, 2009 1:35 am |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
تاريخ عضويت: پنج شنبه Sep 11, 2008 1:10 pm پست ها : 95
|
|
سلام دکتر ims2001 با وجود فرصت کمی که گفتین خیلی خوب خوندین. ببینین اگر چه با سی دی سرعتتون کم میشه سی دی به نظر من بهتره. چون اگه دقت کنین کامران تو سی دی هاش مباحث مهم و غیر مهم رو مشخص میکنه. از جمله تو بعضی جاها میگه از اینجا خیلی بعیده سؤال بیاد. اون قسمت ها رو همون موقع می تونین اصلا خط نکشین و تو دوره حذفشون کنین. این برا دوره خیلی کمک می کنه بخصوص که کامران خیلی پر و پیمون گفته و بعضی وقتها که می بینین بعضی ها با جزوه های کم حجم تر بهتر نتیجه می گیرن بخاطر همینه که اگه همه ی کامران رو بخونین قاطی می کنین. سی دی راهنمای خوبی برای پیش گیری از این مهمه. اما اینو که گفتین کارتون از آبان به بعد زیاد میشه من متوجه نشدم. این که خیلی بده . هر چی به سمت امتحان میرین باید کم کنین زمان کار رو و زمان درس رو بیشتر . حتی یک کشیک هم واقعا خسته کننده س. یکی از دوستای من فقط جمعه ها پزشک قطار میشه و وقتی بر میگرده دو روز طول میکشه که رو فرم قبلی بیاد. من خودم هم صبحها یک سیاری 1 تا 1.5 ساعته میرم ولی واقعا اثر بد داره و الان هفته ای سه بارش کردم. به نظر من طبق پستهای قبلی اینجا یه برنامه دقیق بریزین و بعد ببینین که اگه نرسیدین اجراش کنین کلا دور کار رو خیط بکشین به ای نحو کان.
|
|
| بالا |
|
 |
|
فرشید
|
موضوع پست: Re: عمل به برنامه دقیق درسی با گزارش روزانه ارسال شده در: جمعه Sep 18, 2009 1:55 am |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
|
|
دکتر fafermd اگه پست های قبلی این مبحث رو بخونین شاید کمک کنه. دکتر شریف عزیز: 1- من منظورتون از پیاده نکردم رو متوجه نشدم. اگه وقت می ذارین و از روی سی دی یک جزوه ای رو که اصلا ندارین پیاده می کنین رفرانس اون درس رو بهتره عوض کنین و یکی رو رفرانس کنین که جزوه اش باشه چون خیلی وقت گیره. 2- در مورد خوابتون نگفتین چیکار کردین. البته یه چیزی بگم اگه کم کردن خواب مشکل تمرکز براتون ایجاد میکنه پس خواب برا شما فعلا یه نعمته و اصلا دستش نزنین و فقط ساعات بیداری رو دیگه اصلا نباید هدر بدین 3- اگه جزوه ای بدستتون نرسیده می تونین به صفحات سالهای قبل 4/1 اضافه کنین. بعد که اینکارو کردین جمع صفحاتتون بدست میاد و می تونین با مراجعه به پستهای قبلی و چتی که تو یاهو داشتیم یه برنامه خوب بر اساس صفحات روزانه بریزین. 4- فقط یک نکته دیگه: با توجه به اینکه اشاره کردین صفحات بعضی جزواتتون با فونت درشته ممکنه صفحات برنامه ریزیتون یک کم زیاد بشه دقت کنید که اونوقت ممکنه مثلا وقتی نوبته دور اول یا دوره کردن پوست هست راحت بتونین به برنامه برسین و وقتی نوبت گایدلاین شد عقب بیفتین اینه که من یه پیشنهاد مهم دارم:: جزواتی مثل پوست رو که صفحاتشون بیشتر از مطلبشونه باید "یک دست سازی " کنین! یعنی مثلا ببینین چند صفحه ش اندازه یک صفحه مثلا گایدلاین که اکثر برنامه شماس وقت میگیره بعد تو برنامه معادل رو بنویسین مثلا شاید 300 صفحه پوست بشه اندازه 120 یا 160 صفحه کامران. بخصوص که پوست کامران 110 صفحه اس و خیلی هم چیزای غیر ضروری داره.
|
|
| بالا |
|
 |
|
فرشید
|
موضوع پست: Re: عمل به برنامه دقیق درسی با گزارش روزانه ارسال شده در: جمعه Sep 18, 2009 2:10 am |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
|
|
بعضی از همکارا (در حال حاضر 6 نفر جمعا تو یاهو و تو پی ام اینجا) در مورد مشکل خواب و استفاده از ریتالین پرسیدن و بنظرم میاد اینجا یه چیزی بنویسم بهتر باشه: ببینین همکارای عزیز من از شما انتظار ندارم مثل دانشجوهای سال پایین پزشکی یا رشته های دیگه تو دام این چیزا بیفتین. کاملا و کاملا مشخصه که ریتالین اگر هم سودی داشته باشه ( که واقعا هم داره) فقط برای امتحانای شب امتحانیه نه امتحان جامعی مثل دستیاری. تو دراز مدت اثرای کاملا منفی داره. برای دوستان و سؤالای مختلفشون من فقط دو نکته میگم که از اساتید مختلف و جستجوی زیاد تو سایتای تحقیقاتی ایران و خارج دیدم و البته خیلی ساده هم هستن و حتما قبل اینکه اینهمه جستجو کنم هم خود شما بدونین. 1- برای اونایی که مشکل خواب و تمرکز و بخصوص اضطراب دارن و می ترسن این اضطراب کار دستشون بده هر چی من گشتم و پرسیدم چیزعلمیی بهتر از این گیر نیاوردم: مصرف فلوکستین (و نه SSRI های دیگه که دیده شده ریسک خودکشی رو بالا می برن و FDA هم تصویبشون نکرده) بطور مداوم از "الان" تا موقع امتحان. یعنی نه دوپینگ مزخرف امتحانی با پروپرانولول و نه ریتالین و امثالهم. چون اضطراب خیلی رو تمرکز اثر منفی داره اما با شب امتحان خوردنشم اصلا اثر نمی کنه.(ببخشید یک کم یادم رفت که با همکارا دارم صحبت می کنم.) 2- اونایی که فقط مشکل موضعی خواب دارن. مصرف "گاه و بیگاه" قهوه(نسکافه) اما نه بصورت درست کردن. بلکه بصورت خشک. یک قاشق چایخوری یا مرباخوری. یک کم تلخه اما واقعا اثر داره و اگه مرتب و سر ساعت خاص خورده "نشه" خیلی اثر خوبی ازش می تونین همیشه بگیرین. فقط باز یک نکته: بعضی ها می گن ریتالین و امثالهم تمرکز رو در کاری که بطور جاری دارین انجام می دین بطور لوکالیزه می برن بالا ولی قهوه بطور کلی قوای ذهنی رو بالا می بره نه فقط تو کار جاری: اگر چه این شبهه درسته اما اولا ریتالین و امثالهم که موضعی تمرکز رو می برن بالا خیلی سریع هم ری سورثهای لازم برای قوای ذهنی ته میکشه با مصرف اینا اما قهوه فقط خواب آلودگی مزاحم رو از بین می بره. یک نکته مهم دیگه: وقتی که موقع درس خوندن احساس خواب و چرت دارین قهوه نخورین. قهوه مال موقعی هستش که شما مثلا صبح زود پا شدین و نمی خواین خواب الودگی کاذب جلو درس رو بگیره و میخواین مثلا برنامه تون از این به بعد صبحهای زود بشه. در مورد زمان خستگی و احساس چرت بعد از اون هیچ چیز جای یک چرت کوتاه یک ساعته با کوک کردن ساعت یا سپردن به اطرافیان رو نمی ده. امید وارم مفید بوده باشه.
|
|
| بالا |
|
 |
|
فرشید
|
موضوع پست: Re: عمل به برنامه دقیق درسی با گزارش روزانه ارسال شده در: جمعه Sep 18, 2009 2:18 am |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
|
|
خوب با سلام مجدد دو تا در خواست از همکارا دارم: یکی اینکه متکلم وحده بودن خیلی سخته لطف کنن اگه همکارا نظرایی بخصوص مخالف اگه دارن در مورد پستهای بنده یا بقیه بنویسن که استفاده کنیم. دوم اینکه از پایان روز اول مهر انتظار دارم(هرچند می دونم شاید استقبال زیادی از این انتظار نشه) که همه همکارایی که برنامه اشون رو تنظیم کردن، میزان عمل به برنامه اشون رو هر شب یا چند شب یکبار بطور یکجا و به تفکیک روزها اینجا بذارن که منم سر شوق بیام و همین کار رو بکنم. ببینین مقید بودن به نوشتن صفحات خونده هر روز تو اینجا و یا حتی اگه نخوندیم اعتراف بهش و گفتن مشکلمون در عمل نکردن خیلی می تونه تعهد آور و مؤثر تو جدی خوندن باشه. پس تا اول مهر سعی کنین برنامه هاتون رو کاملا دقیق و روزانه کنین. موفق باشید.
|
|
| بالا |
|
 |
|
فرشید
|
موضوع پست: Re: عمل به برنامه دقیق درسی با گزارش روزانه ارسال شده در: دوشنبه Sep 21, 2009 8:30 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
|
|
سلام مجدد خدمت همکارا قرار بود هر کسی مایل بود و برنامه اش رو تنظیم کرد از اول مهر میزان عمل به برنامه امون رو هر شب اینجا بنویسیم تا هم مقید بشیم برای عمل کردن و هم شاید کسی چیزی بنویسه که به ما کمک کنه. همکارایی که مایلن تا فردا شب اعلام کنن. اگر هم کسی مایل نباشه که بهتره مبحث رو ببندم که فوکوس شم با اونایی که تو یاهو هستن.
|
|
| بالا |
|
 |
|
doctooor
|
موضوع پست: Re: عمل به برنامه دقیق درسی با گزارش روزانه ارسال شده در: سه شنبه Sep 22, 2009 1:40 am |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
تاريخ عضويت: چهارشنبه Apr 16, 2008 9:00 pm پست ها : 85
|
|
دکترفرشید عزیز ازراهنمایی هاتون ممنووووووووووووووووووووونم موفق باشی
|
|
| بالا |
|
 |
|
فرشید
|
موضوع پست: Re: عمل به برنامه دقیق درسی با گزارش روزانه ارسال شده در: سه شنبه Sep 22, 2009 4:33 am |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
|
|
سلام. امروز سی دی های چشم و ارتوپدی هم دستم رسید در حالیکه وسطاهی سی دی زنان 2 هستم و دارم روان رو دوره میکنم. من خودم برای اینکه به قولم عمل کرده باشم از همین امشب می نویسم که طول روز رو چکار کردم. برنامه فعلیم هم روزی 3 ساعت سی دی زنان 2 و 30 صفحه دوره از روانه. در وقت اضافه هم که اگه حال داشتم دور سوم بعضی درسای خونده رو می زنم.
|
|
| بالا |
|
 |
|
doctooor
|
موضوع پست: Re: عمل به برنامه دقیق درسی با گزارش روزانه ارسال شده در: سه شنبه Sep 22, 2009 7:38 am |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
تاريخ عضويت: چهارشنبه Apr 16, 2008 9:00 pm پست ها : 85
|
|
من هم ازفرداشب میزان عمل به برنامه ام رو همینجا مینویسم..حداقل فایدش اینه که اخرهر شب یه آمار ازخودم میگیرم
|
|
| بالا |
|
 |
|
mcc
|
موضوع پست: Re: عمل به برنامه دقیق درسی با گزارش روزانه ارسال شده در: سه شنبه Sep 22, 2009 8:36 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
تاريخ عضويت: يکشنبه Sep 13, 2009 6:44 am پست ها : 102
|
|
سلام دكتر فرشيد من يه نظر دارم. فكر ميكنم اينجا رو براي كسايي كه ميخوان بيان در مورد برنامه صحبت كنن باز بذاريم و يه مبحث جديد براي گزارش روزانه باز كنيم. من خودم اينكار رو كردن. چون بعد ها هم خيلي ها شايد براي دور دوم و ماه آخر بخوان برنامه بگيرن و بحث كنن اينجا. من يه مبحث الان درست ميكنم اگه مايل باشين اونجا بنويسيم.
|
|
| بالا |
|
 |
|
فرشید
|
موضوع پست: Re: عمل به برنامه دقیق درسی با گزارش روزانه ارسال شده در: سه شنبه Sep 22, 2009 9:42 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
|
|
سلام خدمت همكارا مثل اينكه دكتر ام سي سي زحمت كشيدن يه محل براي برنامه روزانه درست كردن پس باشه ميريم اونجا و اين مبحث رو ميذاريم براي بحث همكارا در مورد برنامه.
|
|
| بالا |
|
 |
|
saye
|
موضوع پست: Re: عمل به برنامه دقیق درسی با گزارش روزانه ارسال شده در: چهارشنبه Sep 23, 2009 12:33 am |
|
تاريخ عضويت: دوشنبه Apr 20, 2009 10:09 pm پست ها : 5
|
|
سلام لطفا به من هم کمک کنید هر چند که خیلی دیر رسیدم .من از برنامه خیلی عقبم ومیخوام بدونم امیدی هست؟داخلی روان پوست فارما رادیو رو خوندم ولی مرور نکردم ویادم رفتن.الان دارم زنان میخونم .روزی 3_4ساعت کار میکنم
|
|
| بالا |
|
 |
|
dr.ferfer
|
موضوع پست: Re: عمل به برنامه دقیق درسی با گزارش روزانه ارسال شده در: پنج شنبه Sep 24, 2009 3:28 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
تاريخ عضويت: جمعه Aug 21, 2009 7:06 pm پست ها : 62
|
|
سلام.همگی خسته نباشید .من کارنمیکنم.(فکرکنم اگه کسی میخوادامسال قبول شه باید کارشو یاتعطیل کنه یاخیلی محدودمگراینکه سهمیه مدیرانی چیزی داشته باشه) از روی سروش فرزانگان میخونم از 8 صبح تا 2 وبعد 4 تا8. من خیلی سریع درس میخونم.نمیگم چقدر درس خوندم چون میترسم بیخودی توی روحیه تون اثر بذاره.آخه مثلا ممکنه 3دور خوندن سریع من همونقدر جواب بده که اگه یکی یک دور عمیق بخونه.به نظرم هرکس باتوجه به خصوصیات و روحیات خودش باید برنامه ریزی کنه. فقط ساعت درس خوندن توی روز نباید کم باشه.
|
|
| بالا |
|
 |
|
mcc
|
موضوع پست: Re: عمل به برنامه دقیق درسی با گزارش روزانه ارسال شده در: پنج شنبه Sep 24, 2009 7:03 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
|
|
سلام دکتر سایه شما که خوب خوندی که. حالا همکارای قویتر باید نظر بدن اما به نظر من اگه همینارو دوره کنی و بقیه رو هم بتدریج به لیست خونده ها اضافه کنی و دو ماه آخرم حتی الامکان خالی کنی برای دوره خوب میشه ایشالا. دکتر فرفر مگه روزی چند صفحه می خونی. بابا ایول انگار تندخوانی نصرت دکترا گرفتی که نمی گیا. اقلا تو پی اممون بگو.
|
|
| بالا |
|
 |
|
dr.ferfer
|
موضوع پست: Re: عمل به برنامه دقیق درسی با گزارش روزانه ارسال شده در: پنج شنبه Sep 24, 2009 10:51 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
تاريخ عضويت: جمعه Aug 21, 2009 7:06 pm پست ها : 62
|
|
mcc من تعدادصفحه هایی که درطول روز میخونینو دیدم شما که خیلی خوب میخونین با این حساب از من هم جلوثرین چنددورشده؟
|
|
| بالا |
|
 |
|
mcc
|
موضوع پست: Re: عمل به برنامه دقیق درسی با گزارش روزانه ارسال شده در: پنج شنبه Sep 24, 2009 11:12 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
|
|
چاکریم دکتر فرفری. من والا بعضی درسارو دور اول زدم بعضیا رو دور دوم برناممو با دکتر فرشید تو یاهو هماهنگ کرده بودم تقریبا درسای خوندمونم 80 درصد با هم تطابق داشت تا دو روز پیشم دکتر فرشید و دو تا آقای دکتر دیگه با یه خانم دکتر تو یاهو می اومدن اما من یه شب بدقولی کردم الان دیگه زمان آنلاینشونو نمی دونم و ایمیلم که زدم جواب نیومده. اگه خواستی بیا شمام تو گزارش روزانه شرکت کن اما اول باید برنامه اتو بگی.
|
|
| بالا |
|
 |
|
saye
|
موضوع پست: Re: عمل به برنامه دقیق درسی با گزارش روزانه ارسال شده در: شنبه Sep 26, 2009 12:23 am |
|
تاريخ عضويت: دوشنبه Apr 20, 2009 10:09 pm پست ها : 5
|
|
سلام از توجه تون ممنون دکتر.من روزی25 صفحه از دور اول و30صفحه ازدور دوم که البته ازفردا شروع میکنم .هر درسی رو از یه موسسه میخونم!در مورد جراحی که بررسی کردید من گاید لاین خونده بودم وباهاتون موافقم ولی مشکلی که من دارم خط کشی جزوه هاست ترجیح میدم جزوه های قبلی رو بخونم وتغییرات جدید روهم ببینم به نظرتون اشتباه میکنم؟!.کارم رو یکماه اخر میتونم تعطیل کنم.از فردا ایشالا تو گزارش روزانه شرکت میکنم
|
|
| بالا |
|
 |
چه کسي حاضر است ؟ |
کاربران حاضر در اين انجمن: - و 0 مهمان |
|
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد
|
|
 |