با سلام
از دکتر مژگان که جوابها و توضیحات خوب میده

و دکتر شریف که حمایت کردن و اظهار لطف

، ممنونم. اول اجازه بدین که جواب سؤالا رو بدم.
همه جوابای دکتر مژگان صحیحند ولی در مورد سؤال آخری با برهان خلف، درست جواب دادن و تشخیص اصلی رو اشاره نکردن که ذیلا بهش می رسیم.
سؤال 8: ممکنه بعد از دگزا زدن به کروپ اپیگلوتیت و بدتر شدنش هم باشه اما اینا صدای خفه دارند نه استریدور و پاسخ تراکئیت باکتریاله که متعاقب عفونت کروپ واقع میشه و سن هم بین سن پایانی کروپ (3سال9) و شروع تراکئیت (4سال) گذاشته شده. عامل تراکئیت باکتریال استاف اورئوس هستش و الف درسته
فقط یک نکته رو دقت کنید که اگه تو همین سؤال گفته می شد بعد از دوروز با دیسترس تنفسی اومده و در عکس سینه انفیلتراسیون پراکنده داره تشخیص میشد شایعتری عارضه کروپ که پنومونی ویروسی هستش.
سؤال 9:کاملا درست توضیح داده شده و نیاز به توضیح خاصی نمی بینم.دقت کنید که گفته شده در این بیمار کدام عامل پیش آگهی بد نیست که میشه تشنج که زودرس بوده.
سؤال 10: نکته سؤال اینه که با وجود لنفوسیتوز با متن انگلیسی نوشته شده که لنفوسیتها بالغ هستن که تشخیص بدخیمی ها کنار میره و با توجه به علایم پرودرومال و نیز لنفوسیتوز مطلق بیشترین تشخیص مطرح شده سیاه سرفه هستش که بهترین راه تشخیصش کشت بوردتلاپرتوزیس یا در صورت واکسن گرفتن قبلی پاراپرتوزیس از نازوفارنکس هستش.
و اما سؤال11:توجه کنید که بالاخره ppd اندوراسیون داشته اگر چه کمتر از 10 بوده و توبرکلوز مطرح نمیشه اما در بخش لنفادنوپاتی در قسمت عفونی نلسون نوشته که در مایکوباکتریومهای آتیپیک این اندوراسیون کمتر از 15 دیده می شه که باتوجه به سن کودک که زیر 4 سال هستش کمتر از 10 گذاشته شده پس نباید از اندوراسیون های کمتر هم گذشت همانطور که در سؤال ارتقاء تیر 83 همینطور اومده بوده. پس به مایکوباکتریومهای غیر توبرکلوزیس مشکوک می شیم که درمان این نوع لنفادنوپاتی فقط جراحی هستش و اگه عود کنن یا کامل خارج نشن اونوقته که 6 ماه درمان می خوان.
اما برای دکتر شریف عزیز من متأسفانه الان از برنامه کامران سه هفته عقبم چون اولا تهران نیستم و جزوه ها رو پست چی گاهی دیر میاره و ثانیا یکم وسواس دارم و گریز به کتاب می زنم و جزوات دیگه که سرعت رو میگیره اما حالا که می بینم دکتر مژگان با گایدلاین خوب جواب میده علاقه مند میشم که فوکوس کنم. اگه شما هم توصیه ای بکنید ممنون میشم.اصلا اگه دلتون بخواد یه مبحث هم بذاریم هر کی زمان مطالعه و رفرانساشو بگه.