امروز چهارشنبه Dec 23, 2009 3:05 am

Welcome
همكار محترم
به انجمن آزمون دستياري خوش آمديد.براي دسترسي آسان به انجمن از
لينك زير تولبارانجمن را دانلود كنيد.

http://dastyari.ourtoolbar.com

با تشكر
مديريت انجمن آزمون دستياري

ارسال مبحث جديد اين مبحث بسته شده است.شما نمي توانيد پست هاي خود را ويرايش يا پست جديدي ارسال کنيد.  [ 98 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: Re: تستهای خوب برای بحث در مورد پاسخ
پستارسال شده در: يکشنبه Aug 30, 2009 10:04 pm 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

تاريخ عضويت: دوشنبه Jun 02, 2008 2:58 am
سلام دکتر خسته نباشید واقعا عالیه ادامه بده

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: يکشنبه Aug 30, 2009 10:07 pm 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

یک سوال شما روزی چند ساعت درس میخونید که تونستید همراه کامران احمدی برید جلو؟

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: يکشنبه Aug 30, 2009 11:17 pm 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

تاريخ عضويت: پنج شنبه Sep 11, 2008 1:10 pm
با سلام
از دکتر مژگان که جوابها و توضیحات خوب میده DAST و دکتر شریف که حمایت کردن و اظهار لطف *)*( ، ممنونم. اول اجازه بدین که جواب سؤالا رو بدم.
همه جوابای دکتر مژگان صحیحند ولی در مورد سؤال آخری با برهان خلف، درست جواب دادن و تشخیص اصلی رو اشاره نکردن که ذیلا بهش می رسیم.
سؤال 8: ممکنه بعد از دگزا زدن به کروپ اپیگلوتیت و بدتر شدنش هم باشه اما اینا صدای خفه دارند نه استریدور و پاسخ تراکئیت باکتریاله که متعاقب عفونت کروپ واقع میشه و سن هم بین سن پایانی کروپ (3سال9) و شروع تراکئیت (4سال) گذاشته شده. عامل تراکئیت باکتریال استاف اورئوس هستش و الف درسته
فقط یک نکته رو دقت کنید که اگه تو همین سؤال گفته می شد بعد از دوروز با دیسترس تنفسی اومده و در عکس سینه انفیلتراسیون پراکنده داره تشخیص میشد شایعتری عارضه کروپ که پنومونی ویروسی هستش.
سؤال 9:کاملا درست توضیح داده شده و نیاز به توضیح خاصی نمی بینم.دقت کنید که گفته شده در این بیمار کدام عامل پیش آگهی بد نیست که میشه تشنج که زودرس بوده.
سؤال 10: نکته سؤال اینه که با وجود لنفوسیتوز با متن انگلیسی نوشته شده که لنفوسیتها بالغ هستن که تشخیص بدخیمی ها کنار میره و با توجه به علایم پرودرومال و نیز لنفوسیتوز مطلق بیشترین تشخیص مطرح شده سیاه سرفه هستش که بهترین راه تشخیصش کشت بوردتلاپرتوزیس یا در صورت واکسن گرفتن قبلی پاراپرتوزیس از نازوفارنکس هستش.
و اما سؤال11:توجه کنید که بالاخره ppd اندوراسیون داشته اگر چه کمتر از 10 بوده و توبرکلوز مطرح نمیشه اما در بخش لنفادنوپاتی در قسمت عفونی نلسون نوشته که در مایکوباکتریومهای آتیپیک این اندوراسیون کمتر از 15 دیده می شه که باتوجه به سن کودک که زیر 4 سال هستش کمتر از 10 گذاشته شده پس نباید از اندوراسیون های کمتر هم گذشت همانطور که در سؤال ارتقاء تیر 83 همینطور اومده بوده. پس به مایکوباکتریومهای غیر توبرکلوزیس مشکوک می شیم که درمان این نوع لنفادنوپاتی فقط جراحی هستش و اگه عود کنن یا کامل خارج نشن اونوقته که 6 ماه درمان می خوان.
اما برای دکتر شریف عزیز من متأسفانه الان از برنامه کامران سه هفته عقبم چون اولا تهران نیستم و جزوه ها رو پست چی گاهی دیر میاره و ثانیا یکم وسواس دارم و گریز به کتاب می زنم و جزوات دیگه که سرعت رو میگیره اما حالا که می بینم دکتر مژگان با گایدلاین خوب جواب میده علاقه مند میشم که فوکوس کنم. اگه شما هم توصیه ای بکنید ممنون میشم.اصلا اگه دلتون بخواد یه مبحث هم بذاریم هر کی زمان مطالعه و رفرانساشو بگه.

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: يکشنبه Aug 30, 2009 11:29 pm 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

واما با تشکر از صاحبان سایت و آقای دستیاری که این فضا رو بی منت در اختیار ما گذاشتن
تا با همکارا اختلاط کنیم سؤالای امروز رو تایپ می کنم.
امروز از پایان یکی از فصلهای اطفال که دو بار تاحالا از دوروبرش تو دستیاری سؤال اومده
سه تا سؤال از مؤسسه ها و سؤالای ارتقاء پیدا کردم که خدمتتون ارائه میدم.شاید یکم آسون
باشند اما اگه تو امتحان بیان و open book نباشه واقعا سخت میشن و بهتره الان بهشون
دقت کنیم:

سؤال 12: شیرخواری با تشخیص سندرم مارفان که به طور ناگهانی دچار دیس پنه شده
است به اورژانس مراجعه میکند. در CXR پنوموتوراکس 12٪ از حجم ریه را اشغال کرده
است. بعنوان اولین اقدام بعدی کدام گزینه مناسبتر است؟
الف) آسپیراسیون با سوزن
ب) تعبیه Chest Tube
ج) تجویز اکسیژن با غلظت بالا
د)درخواست عکس نیمرخ و تصمیم گیری بر اساس آن

سؤال 13: شیرخوار 3 ساله ای که با حمله آسم مراجعه کرده است دچار درد در
قسمت میانی سینه شده که با صدایی شبیه خردشدن در سمع همراه می باشد. در
گردن آمفیزم زیر جلدی لمس میشود. با CXR مشكل بیمار تشخیص داده می شود.
کدام درمان زیر را توصیه می کنید؟
الف) آسپیراسیون فوری با سوزن
ب) انتوباسیون فوری و تعبیه Chest tube
ج) تهویه با بگ و ماسک
د) درمان حمله حاد آسم کافی است.

سؤال 14: کودک 5 ساله ای را با شکایت تنگی نفس خفیف نزد شما آورده اند.
در معاینه ریه کاهش صدا در ریه با ماتیته در دق و کاهش Tactile fremitus
وجود دارد. کدام مورد زیر شایعترین عامل ایجاد کننده این حالت می باشد ؟
الف) نارسایی قلبی
ب) آمپیم چرکی
ج) سیستیک فیبروزیس
د) سوء تغذیه

^$$^ @__@ %$$% }uyt{

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: دوشنبه Aug 31, 2009 1:03 am 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

بترتیب:ج.ج.ب جوابها open book از روی جزوه کامرانی

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: دوشنبه Aug 31, 2009 4:07 am 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

دکتر جان یکی از جوابها متأسفانه اشتباهه. تو همون جزوه من الان نیگا کردم دقیقا هست. برا اینکه بقیه هم فرصت پاسخ دهی پیدا کنن من جواب تشریحی با سؤالای جدید رو امشب میذارم انشاءالله.##^^##

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: دوشنبه Aug 31, 2009 9:09 am 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

تاريخ عضويت: يکشنبه Aug 02, 2009 4:55 pm
12.پنوموتوراکس کمتر از 20% نیازی به درمان نداره و خودبخود بهبود پیدا میکنه
تجویز اکسیژن با غلظت بالا:افزایش سرعت جذب پنوموتوراکس
پاسخ:ج

13.تشخیص:پنومومدیاستینوم
درمان آن رفع بیماری زمینه ای
پس پاسخ میشه:د

14.بهترین تشخیص:پلورال افیوژن
و شایع ترین علت پلورال افیوژن در کودکان:آمپیم چرکی
پاسخ:ب

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: دوشنبه Aug 31, 2009 3:42 pm 
آفلاين

تاريخ عضويت: سه شنبه Aug 05, 2008 5:33 pm
12-ج
13-بستگی به شدت دیسترس تنفسی داره ولی پنومو مدیاستینوم اکثرا در اطفال خفیف و خود محدود است پس میشه د
14-ب

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: دوشنبه Aug 31, 2009 3:48 pm 
آفلاين

با تشکر از دکتر فرشید.و همکاران.یه پیشنهاد این که هر کسی تست خوب یا رفرنس خوبی اگه داره در صورت تمایل با به اشتراک بگذارد.البته این تاپیک فعال بماند.بازم تشکر rapid share به

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: دوشنبه Aug 31, 2009 9:37 pm 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

از همکارا ممنونم
در مورد سؤال 12 پاسخ دکتر شریف و توضیحات بعدی کاملا درسته و سندرم مارفان یکی از زمینه سازهای پنوموتوراکس هستش که زیر 20 ٪ که مشکل همودینامیک هم ذکر نشده باشه اکسیژن باید داد.
سؤال 13 رو دکتر مژگان خوب و درست توضیح دادن و نشون میده با تعمق رفرانسشونو می خونن. آسم زمینه ساز پنومومدیاستن هست که صدای شبیه خرد شدن (=Crunching noise) میده و رفع عامل زمینه ای کافیه برای درمان و همونطور که دکتر پدرام اشاره کردن اگر دیسترس تنفسی شدید نباشه و مشکل همو دینامیک هم نباشه درمان دیگه ای نمی خواد. دقت کنید که ممکن بود بجای پاسخ دال یکی از درمانهای آسم حاد مثل بتا آگونیست هم گذاشته بشه که فرقی در پاسخ نمی کنه و همون جواب میشه.
سؤال آخری هم که آسون بود و پیچیدگی خاصی نداشت و فقط یک نکته در مورد شیوع رو تأکید میکنه.
از همه همکارا ممنون. *)*(
پیشنهاد دکتر پدرام هم خیلی خوبه اما من خودم بصورت دانلود این تستها رو ندارم و تایپشون میکنم.

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: دوشنبه Aug 31, 2009 9:39 pm 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

از همکارا ممنونم
در مورد سؤال 12 پاسخ دکتر شریف و توضیحات بعدی کاملا درسته و سندرم مارفان یکی از زمینه سازهای پنوموتوراکس هستش که زیر 20 ٪ که مشکل همودینامیک هم ذکر نشده باشه اکسیژن باید داد.
سؤال 13 رو دکتر مژگان خوب و درست توضیح دادن و نشون میده با تعمق رفرانسشونو می خونن. آسم زمینه ساز پنومومدیاستن هست که صدای شبیه خرد شدن (=Crunching noise) میده و رفع عامل زمینه ای کافیه برای درمان و همونطور که دکتر پدرام اشاره کردن اگر دیسترس تنفسی شدید نباشه و مشکل همو دینامیک هم نباشه درمان دیگه ای نمی خواد. دقت کنید که ممکن بود بجای پاسخ دال یکی از درمانهای آسم حاد مثل بتا آگونیست هم گذاشته بشه که فرقی در پاسخ نمی کنه و همون جواب میشه.
سؤال آخری هم که آسون بود و پیچیدگی خاصی نداشت و فقط یک نکته در مورد شیوع رو تأکید میکنه.
از همه همکارا ممنون. *)*(
پیشنهاد دکتر پدرام هم خیلی خوبه اما من خودم بصورت دانلود این تستها رو ندارم و تایپشون میکنم.

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: دوشنبه Aug 31, 2009 9:49 pm 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

اما برای امروز دو تا سؤال پوست و دوتا سؤال اطفال گذاشتم که امیدوارم مقبول افتد و در نظر آید

سؤال 15: آقای 42 ساله ای با شکایت خشکی پوست مراجعه کرده است.
سابقه بیماری مشابه را چند سال قبل می دهد. در معاینه پلاکهای پهنی روی
پوست مشاهده می شود که پوسته ریزی داشته و نمای بستر رودخانه خشک
در آنها دیده می شود. در بیوپسی از پوست بیمار کدام یافته زیربیشتر انتظار
می رود؟
الف) ائوزینوفیل فراوان و هیپرتروفی لایه شاخی
ب) وجود انکلوزیونهای داخل هسته ای و تکثیر لنفوسیت
ج) اسفنجی شدن اپیدرم و التهاب درم
د) از هم گسیختگی لایه سلولهای خاردار

سؤال 16: خانم 32 ساله ای 2 هفته پس از استفاده یک کرم جدید روی دستها
پاها و صورت دچار راش همراه با ادم و خارش شدید و وزیکول در محل شده
است که در مقابل نور آفتاب خارش و ادم بدتر می شود. پس از قطع مصرف کرم
مربوطه هنوز ضایعات ادامه دارد. ازکدام اقدام زیر در این بیمار باید خودداری شود؟
الف) پماد هیدروکورتیزون برای صورت
ب) در صورتی که هرگونه لوسیون دیگری نیز استفاده می کند باید آنرا قطع کند
ج) پماد کلوبتازول برای پاها
د) اگر از وازلین استفاده می کرد ادامه آن اشکالی ندارد

سؤال 17: شیر خوار 4 ماهه ای که منحصرا از شیر مادر تغذیه می کند
از چند ماه قبل دچار اسهال و سوء تغذیه شده است. مادرش سابقه مصرف
گاه و بیگاه سوپ جو با شیر گاو را دارد. در معاینه تحریک پذیر است و
وزن بدو تولد 3 کیلو و وزن فعلی 5.2 کیلو می باشد. تمام تشخیصهای
زیر را برای بیمار می توان مطرح کرد بجز:
الف) بیماری سلیاک
ب) کمبود مادرزادی لاکتاز
ج) نقص ایمنی اولیه
د)حساسیت به پروتئین شیر گاو

سؤال18: کودک 3 ساله ای را با هماتوشزی نزد شما می آورند.خونریزی قابل
توجه اما بدون درد می باشد. کدام گزینه در مورد این بیماری صحیح نمی باشد؟
الف) می تواند موجب ولولوس روده شود
ب) معمولا خونریزی از در اثر زخم در مخاط اکتوپیک معده است
ج) معمولا بیماری بدون علامت است
د) در صورت شک قوی می توان قبل از بررسی جراحی نمود

P))P

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: سه شنبه Sep 01, 2009 12:05 am 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

15.تشخیص:اگزمای استئاتوتیک
پاسخ:ج

16.الف

17.ج

18.تشخیص:دیورتیکول مکل
پاسخ میشه:ب
اولسر مخاط ایلئوم موجب خونریزی میشه

از پاسخ های کوتاه و احتمالا" نادرست امشب معذرت میخواهم
خیلی خوابم میاد (Chort(

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: سه شنبه Sep 01, 2009 7:57 am 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

بازم ممنون دکتر مژگان.اتفاقا بجز یکی از جوابها بقیه درستن. اجازه بدیم بقیه همکارا هم نظر بدن (تا امشب بعد نتیجه رو بحث کنیم).
****^^^****

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: سه شنبه Sep 01, 2009 11:26 am 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

من نظرم در مورد سوال 17 عوض شد پاسخ :ب
***%%***

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: سه شنبه Sep 01, 2009 2:31 pm 
آفلاين

15-ج
16-الف
17-الف
18-د

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: سه شنبه Sep 01, 2009 5:44 pm 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

سلام مجدد به همکارا. یک نکته بگم اونم اینکه من حتی الامکان سعیم اینه که تا اطلاع ثانوی همیشه 6.5 تا 7 یه سری به این تاپیک بزنم. این ثابتش ولی خوب تو موقعیتهای دیگه هم وقت کنم اینکارو می کنم. اینو برای اونایی گفتم که پاسخ ها رو می خوان چک کنن. اما در مورد سؤالا اول بگم که در مورد سؤال 17 باید یک آفرین آبدار به دکتر پدرام گفت که دقت خیلی خوبی کرد *)*( و در مورد سؤال 18 هم به دکتر مژگان و هم به دکتر پدرام باید آفرین رو گفت چون دو جوابی شده این سؤال. و اما جوابا:
سؤال 15: از فصل اگزمای پوست بود که توضیح دکتر مژگان و جواب هردو همکار (گزینه ج) صحیحه
سؤال 16: با توجه به شکل ضایعه درماتیت حاد مطرح میشه و باتوجه به خارش بجای سوزش درماتیت آلرژیک و نه تماسی مطرح میشه. چون عامل رو حذف کردیم و برطرف نشده پس عامل مشخص نیست و درمان کلاسیک باید انجام شه که شامل قطع همه کرمها و لوسیونهای مصرفی غیر از وازلین ساده است(ب و د درستند) بعد برای پاها و دستها کورتون قوی مثل بتامتازون(گروهII) یا کلوبتازول (گروه I باتوجه به جدول potency کورتونها) (ج درست) و برای صورت باید کورتون ضعیف (مثل دزوناید)استفاده شود ولی نمی توان بین ضعیف ها از هیدروکورتیزون استفاده کرد چون درهبیف ذکر شده که ممکن است درماتیت آلرژیک تماسی ممکن است بدهد(من خودم تو درماتیت کشاله ران تو یکی از مریضام این حالت رو دیدم) پس پاسخ الف صحیح است.
سؤال 17: کودکیه که کمی اختلال رشد داره و اسهال مزمن. هردوی اینها در نقص ایمنی اولیه شاید دیده بشن پس ج جواب نیست
از طرفی کودک فقط شیر مادر می خوره پس می تونه کمبود لاکتاز هم باشه (لاکتوز تو شیر مادر هست) پس ب هم جواب نیست
مادر کودک سوپی می خوره که توش جو داره و شیر گاو تو کتاب واضحا اومده که پروتئین شیر گاو اگه مادر هم بخوره می تونه رو بچه تغذیه انحصاری اثر کنه اما سلیاک به این شکل در شیرمادر خوار انحصاری تابحال گزارش نشده. البته اگه خود شیر خوار گندم، جو یا چاودار خورده بود ممکن بود ولی گلوتن اینها تو شیر مادر ترشح نمیشه. پس پاسخ الف درسته و آفرین به دکتر پدرام
سؤال 18: تشخیص دیورتیکول مکله که معمولا بی علامته و ولولوس روده و اینتوساسپشن می ده (الف و ج) از طرفی درمانش اکسیزیون جراحیه و در کتاب گفته شده که اگر شک قوی هم به این بیماری داشتیم باید یا لاپاروسکوپی کنیم یا جراحی اما قید قبل از بررسی درست نیست چون اورژانس بودن بیماری گفته نشده پس دال یکی از جواباس ولی ب هم یکی از جواباس چون خونریزی در اثر زخم در مخاط ایلئوم مجاور بخش اکتوپیک معده ایجاد میشه به عبارت دیگه مخاط اکتوپیک معده اسید ترشح می کنه و روی مخاط ایلئوم غیر اکتوپیک اثر میکنه و زخم و خونریزی میده نه روی خود مخاط اکتوپیک معده.
(^^)

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: سه شنبه Sep 01, 2009 6:05 pm 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

و اما برای امروز دو تا سؤال یکی از قلب کودکان و یکی از قلب بزرگسالان به نظرم جالب اومد که براتون میذارم.

سؤال 19 : در کودک 12 ساله ای سوفل قلبیی شنیده می شود که به صورت شکل مقابل می باشد.
کدام بیماری زیر می تواند در این کودک وجود داشته باشد.
الف) تنگی تریکوسپید ب) نقص دیواره بین بطنی ج) نارسایی آئورت د) نقص دیواره بین دهلیزی
سؤال 20: بیماری با سابقه بیماری کرونری با طپش قلب مراجعه کرده در معاینه تاکیکارد است و در ECG مربوطه مشکوک به تاکیکاردی بطنی می شویم. برای افتراق این آریتمی از تاکیکاردی فوق بطنی کدام انجام کدام تست تشخیصی یا توضیحاتش در این بیمار درست نمی باشد؟
الف) تجویز آدنوزین و بهتر شدن ریتم بیشتر به نفع تاکیکاردی فوق بطنی است.
ب) وجود RBBB به نفع تاکیکاردی بطنی است.
ج) تجویز وراپامیل و بهتر شدن ریتم به نفع تاکیکاردی فوق بطنی است.
د) وجود QRS مشابه ریتم سینوسی هنگام تاکیکاردی به نفع منشأ فوق بطنی است

تصوير

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: سه شنبه Sep 01, 2009 7:17 pm 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

19.الف

20.هیچگاه از وراپامیل نباید به عنوان تست تشخیصی استفاده کرد چون اگه ریتم اولیه VT باشه وراپامیل میتونه سببVF بشه
پس پاسخ میشه:ج

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: چهارشنبه Sep 02, 2009 1:17 am 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

این دو سؤال کاملا درست پاسخ داده شدن. ضمنا به دکتر مژگان تبریک میگم که قلب رو هم خوندن.
DAST
سؤال 19 که مربوط به یک جدول مهم تو قلب اطفاله و بارها سؤال اومده ولی این شکل بصورت یک بیمار با توضیح طولانی تو ارتقاء اومده بود که من توضیحش رو چون تو اسنشیال نلسون نبود و فقط شکلش بود .دیگه نیاوردم و فقط شکل رو گذاشتم که سوفل کرشندو دکرشندو در دیاستوله و میتونه تنگی میترال یا ترکوسپید باشه.
در مورد سؤال 20 هر 4 گزینه اگه انجام بشن به افتراق بین VTو PSVT کمک می کنن و جواب به وراپامیل هم میتونه فوق بطنی رو برسونه اما همونطور که گفته شد این تست کنترااندیکه است و دقت کنید که تو سؤال گفته شده کدام انجامش درست نمی باشد. اما دقت کنید که در گزینه الف گفته شده به نفع فوق بطنی است نه اینکه قطعی است چون یک نوع از VT هم هست که به آدنوزین جواب میده ولی نادره.(حتی یک نوعش به وراپامیل هم جواب میده ولی باز نادره)

بالا
 مشخصات ايميل  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد اين مبحث بسته شده است.شما نمي توانيد پست هاي خود را ويرايش يا پست جديدي ارسال کنيد.  [ 98 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5  بعدي

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: - و 0 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
پرش به: