تاريخ عضويت: سه شنبه Apr 15, 2008 8:28 pm پست ها : 37
سهمیه خانمها با سلام و خسته نباشید من رشته مورد علاقه ام قلب و داخلیه و امسال اولین سالیه که دارم امتحان میدم و تا اینجا و امروز هم تقریباّ هنوز هیچی نخوندم.در ضمن بخاطر شرایط زندگی می خوام تهران هم قبول بشم و قصدم ورود به هیئت علمیه. همه اطرافیان از سهمیه زنان میخوان استفاده کنن با این عقیده که بالاخره یک چیزی می شه تا اون موقع یا قانون عوض میشه یا بالاخره میشه یک کارایی کرد. نظر شما برای من با توجه به شرایطی که خدمتتون عرض کردم چیه؟ قبلاّ از راهنمایی هاتون ممنونم . اگر امسال قبول بشیم و نریم محرومیت از آزمون داریم؟ ممنون ممنون ممنون
تاريخ عضويت: چهارشنبه Oct 03, 2007 7:29 pm پست ها : 1322 محل سکونت: Tehran
سلام...نظر خيلي از اساتيد هم همينه كه ممكنه قانون عوض بشه و ميگن سهميه خانمها را انتخاب كنيد...
قانون هر سال عوض ميشه..مثل امسال كه گفتن اگر تا تاريخ خاصي انصراف بدين ،محروميت از آزمون شامل حالتون نميشه!!! هر سال يك قانون جديد...يكي از همكاران خودم داشت طرحش در يك شهر محروم تموم مي شد كه بخشنامه جديد اومد كه طبق يك قانون جديد بايد 6 ماه ديگه بموني... بيچاره اسباب كشي هم كرده بود... خودتون را بگذاريد جاي اون..
تمام قوانين به نفع بعضي افراد خاصه... ممكنه در چند سال آينده قوانيني وضع بشه كه فقط براي افراد خاصي سهميه خانمها حذف بشه... ولي من خودم دوست دارم هميشه آزاد باشم.. با اين حال نظر دوستان هم خيلي مهمه..
_________________ همكار عزيز ، خواهشمندم در انجمن فارسي تايپ بفرمائيد..
آخرين ويرايش توسط dastyari2007 در سه شنبه Nov 04, 2008 5:57 pm, ويرايش شده 1 در کل.