|
|
امروز شنبه Dec 12, 2009 3:37 am
|
مشاهده پست هاي بدون جواب | نمايش مبحث هاي فعال
| Welcome |
|
|
همكار محترم به انجمن آزمون دستياري خوش آمديد.براي دسترسي آسان به انجمن از لينك زير تولبارانجمن را دانلود كنيد.
http://dastyari.ourtoolbar.com
با تشكر مديريت انجمن آزمون دستياري |
| نويسنده |
پيغام |
|
mozhgan
|
موضوع پست: Re: زمان مطالعه اعضا....هرچه می خواهد دل تنگت بگو........... ارسال شده در: چهارشنبه Sep 02, 2009 1:36 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
تاريخ عضويت: يکشنبه Aug 02, 2009 4:55 pm پست ها : 49
|
سلام اگه اجازه بدید منم می خواهم باشم البته من اینقدر بد و بی نظم درس میخونم که برای دوستان جزء نقش آیینه عبرت فایده دیگه نخواهم داشت 
|
|
| بالا |
|
 |
|
dr.sharif
|
موضوع پست: Re: زمان مطالعه اعضا....هرچه می خواهد دل تنگت بگو........... ارسال شده در: چهارشنبه Sep 02, 2009 9:46 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه Jun 02, 2008 2:58 am پست ها : 51
|
|
سلام.من خیلی موافقم.ولی میشه گفت تقریبا من تازه میخوام شروع کنم.تنها سی دی اطفال دکتر کامرانی 1 و 2 را پیاده کردم.و الان 3 روزه که شروع کردم با داخلی.حالا ایا وجودم مفیده یا نه نمیدونم.اما حداقل اینه که به هم انرژی میدم و تنها نیستیم.امیدوارم خوب باشه.
|
|
| بالا |
|
 |
|
plasma
|
موضوع پست: Re: زمان مطالعه اعضا....هرچه می خواهد دل تنگت بگو........... ارسال شده در: پنج شنبه Sep 03, 2009 9:15 pm |
|
تاريخ عضويت: چهارشنبه Jul 02, 2008 8:52 pm پست ها : 11
|
ایا برای ازمون دستیاری امسال محدودیت سنی وجود داره؟ 
|
|
| بالا |
|
 |
|
فرشید
|
موضوع پست: Re: زمان مطالعه اعضا....هرچه می خواهد دل تنگت بگو........... ارسال شده در: پنج شنبه Sep 03, 2009 10:28 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
تاريخ عضويت: پنج شنبه Sep 11, 2008 1:10 pm پست ها : 95
|
|
تا جایی که من میدونم محدودیت سنی 40 سال را چند ساله که بر داشتن.
|
|
| بالا |
|
 |
|
فرشید
|
موضوع پست: Re: زمان مطالعه اعضا....هرچه می خواهد دل تنگت بگو........... ارسال شده در: شنبه Sep 05, 2009 4:58 am |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
|
|
اگه صفحه قبل رو ببینید یه پیشنهاد دادیم که عصاره اش میشه اینکه هر کی اینجا هست بالاخره تو برنامه ریزی نظرای صائبی داره. می خواستیم ببینیم که کی تمایل داره تو بحثی شرکت کنه که یک نفر اطلاعاتی در مورد روش درس خوندنش بده و بقیه توصیه هایی که در مورد رفرانس تا وقت مطالعه تا روش مطالعه و ... او رو دارن در موردش بحث کنن. تا حالا 2 نفر اعلام آمادگی کردن. دکتر شریف و دکتر مژگان اگه کسای دیگه ای هم آماده اند تا دوشنبه این هفته (16 شهریور 88) لطف کنن اینجا اعلام کنن. اگر تا سه شنبه صبح دیدم اقبال خاصی نیست ما سه تا از طریق پی ام هم می تونیم با هم بحث کنیم. :) و نیاز به پر کردن این مبحث یا تاپیک جدید برا 3 نفر نمی بینم.
|
|
| بالا |
|
 |
|
fafermd
|
موضوع پست: Re: زمان مطالعه اعضا....هرچه می خواهد دل تنگت بگو........... ارسال شده در: شنبه Sep 12, 2009 1:25 pm |
|
تاريخ عضويت: جمعه May 15, 2009 7:27 pm پست ها : 5
|
سلام دکتر فرشید من هم اماده ام 
|
|
| بالا |
|
 |
|
mcc
|
موضوع پست: Re: زمان مطالعه اعضا....هرچه می خواهد دل تنگت بگو........... ارسال شده در: دوشنبه Sep 14, 2009 5:16 am |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
تاريخ عضويت: يکشنبه Sep 13, 2009 6:44 am پست ها : 93
|
|
سلام همکارا به نظرم خوب باشه. من هم هستم و با اجازه دکتر فرشید حاضرم اول من برنامه ام رو بذارم. هر وقت که بگین.
|
|
| بالا |
|
 |
|
mcc
|
موضوع پست: Re: زمان مطالعه اعضا....هرچه می خواهد دل تنگت بگو........... ارسال شده در: دوشنبه Sep 14, 2009 1:35 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
|
|
چرا پستای من نشون داده نمیشه. من اینجا نوشتم که منم آماده ام. ضمنا اگه مایل باشیم من اول برنامه ام رو میگم. خوشبختانه تو یاهو از دکتر فرشید هم کمک گرفتم برا برنامه ام و اینجا هم دوست دارم بقیه نظر بدن.
|
|
| بالا |
|
 |
|
فرشید
|
موضوع پست: Re: زمان مطالعه اعضا....هرچه می خواهد دل تنگت بگو........... ارسال شده در: سه شنبه Sep 15, 2009 4:23 am |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
|
|
با سلام خدمت همکارا. من تصمیم گرفتم یه مبحث جدید درست کنم که هرکی اول برنامه اش رو بگه بعد هم هممون روزانه اینکه چقدر به برنامه امون عمل کردیم رو آخر شب اعلام کنیم. این مبحث رو الان تو مباحث فعال می تونین مشاهده کنین و هر کی خواست برنامه خودش رو هم بنویسه. من هر روز سه بار چک می کنم و توضیحی که به نظرم برسه می نویسم. بعد همه قول میدن هر شب آخر وقت که می خوان بخوابن این رو که چقدر به برنامه اون روزشون عمل کردن رو می نویسن. فقط لطف کنین برنامه اتون رو در صورت صلاحدید درست با اون آیتم هایی که من نوشتم بنویسین که تکلیف کاملا مشخص باشه. پس تو مباحث فعال تو قسمت عمل کردن به برنامه دقیق منتظرتون هستم حتما مؤثر خواهد بود و هر کی خواست هم استقبال می کنیم از شرکتش.
|
|
| بالا |
|
 |
|
mahi58
|
موضوع پست: Re: زمان مطالعه اعضا....هرچه می خواهد دل تنگت بگو........... ارسال شده در: جمعه Oct 09, 2009 4:17 pm |
|
تاريخ عضويت: يکشنبه Oct 28, 2007 3:36 pm پست ها : 3
|
سلام به همه دوستان. چقدر فروم نسبت به اون اوایل که تازه عضو شده بودم فعال تر شده. :دی دوستان من آخرهای خرداد طرحم تموم شد و از حدود 10 تیر درس خوندن امسالم رو شروع کردم. الآن دقیقا فرداشب یعنی 18 مهر دور اولم تموم میشه. منتها من تقریبا هیچ درسی رو از روی گایدلاین های کامران احمدی نخوندم. بلکه بیشترش رو از روی سروش فرزانگان، یا نواندیشان خوندم (داخلی امسال گرجی - اطفال پارسال حبیبی - زنان کرمی - جراحی پارسال فدایی و ...) بعد از اتمام دور اول برنامه ام اینه که شروع کنم به تست زدن و از 18 مهر تا حدود یک و نیم الی دو ماه تست های گزینه برتر ایزدی + تمام تست های کرمی + تست های ته جزوات رو خواهم زد. بعدش هم می شینم به مرور کردن و از آذر تا زمان امتحان 3-2 دور دیگه جزوات خونده شده رو مرور خواهم کرد.
چند سوال: 1. نظرتون در مورد برنامه من بعد از اتمام دور اول چیه؟ پیشنهاد بهتری دارید؟ 2. به نظر شما من از این بابت که گایدلاین های کامران احمدی رو نخوندم ضرر کردم؟ من دقت کردم دیدم اینجا بیشتر بچه ها گاید می خونند. 3. هر نظر کلی دیگه ای که دارید بفرمایید ممنون میشم.
قربان شما.

|
|
| بالا |
|
 |
|
mahi58
|
موضوع پست: Re: زمان مطالعه اعضا....هرچه می خواهد دل تنگت بگو........... ارسال شده در: شنبه Oct 10, 2009 6:17 pm |
|
تاريخ عضويت: يکشنبه Oct 28, 2007 3:36 pm پست ها : 3
|
ممنون ام سی سی عزیز. نکات جالبی بود و واقعا نظرم رو تغییر داد. ولی با سرعتی که من درس می خونم اگر از الآن مرور رو شروع کنم شاید فقط چهار پنج دور بشه مرور کرد. امیدوارم جواب بده، چون من قبلا هم توی طرح امتحان دادم که متاسفانه با این که 3-2 دور خونده بودم نتیجه متوسط شد (351 سال 87) و اون رشته ای که من می خواستم بهم وصال نداد..
 فعلا.
|
|
| بالا |
|
 |
|
mcc
|
موضوع پست: Re: زمان مطالعه اعضا....هرچه می خواهد دل تنگت بگو........... ارسال شده در: شنبه Oct 10, 2009 10:45 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
|
|
اگه پارسال امتحان دادین حتما میتونه تجربه خوبی براتون باشه. از همون استفاده کنین.
|
|
| بالا |
|
 |
|
dr.sahar
|
موضوع پست: Re: زمان مطالعه اعضا....هرچه می خواهد دل تنگت بگو........... ارسال شده در: جمعه Oct 30, 2009 11:23 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
تاريخ عضويت: شنبه Oct 24, 2009 10:18 pm پست ها : 61 محل سکونت: tehran
|
سلام به همه دوستان عزیز وگرامی از ای که در جمع شما دوستان هستم احساس خوش وقتی می کنم برای همتون آرزوی موفقیت در این امتحان رو می کنم و امیدوارم بعد از قبولیتونم این طرفا بیاید البته من باید طرحمو برم وامسال که نمی تونم قاعدتا امتحان بدم. کاربران ستاره دارو هم به دوستانم اضافه کردم که با یه نگاه کلی به انجمن ها و نظراتشون کاملا مشخصه که هم از نظر علمی وهم از نظر اخلاقی عمیق و پر بهره اند و خوشحال می شم منم با این که دیر به جمعشئن اضافه شدم به دوستانشون اضافه کنن ومنتظر پیامهاشون خواهم بود و به نوبه خودم میلاد امام رضا (ع) را به همتون تبریک می گم 
|
|
| بالا |
|
 |
|
cardio
|
موضوع پست: Re: زمان مطالعه اعضا....هرچه می خواهد دل تنگت بگو........... ارسال شده در: يکشنبه Nov 01, 2009 2:08 am |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
تاريخ عضويت: پنج شنبه Sep 03, 2009 2:00 am پست ها : 46 محل سکونت: mashhad
|
dastyari2007 نوشته است: ممنون دكتر سحر...از 7/7/77 خاطره خوبي ندارم...8/8/88 هم روز خوبي برام نبود!!! به مدت 1 هفته بايد برم سفر.. موفق باشيد. ولی 7/7/77 اولین روزی بود که وارد دانشکده شدم.چه زود گذشت.با همه غمها و شادیهاش
|
|
| بالا |
|
 |
|
dr.sahar
|
موضوع پست: Re: زمان مطالعه اعضا....هرچه می خواهد دل تنگت بگو........... ارسال شده در: يکشنبه Nov 01, 2009 10:15 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
تاريخ عضويت: شنبه Oct 24, 2009 10:18 pm پست ها : 61 محل سکونت: tehran
|
سلام به همه دوستان لطفا به قسمت مفاهیم پزشکی مراجه کنید.تازه افتتاح شده منتظر نظراتتون هستم.
|
|
| بالا |
|
 |
چه کسي حاضر است ؟ |
کاربران حاضر در اين انجمن: - و 0 مهمان |
|
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد
|
|
 |