امروز چهارشنبه Nov 25, 2009 10:43 am

همه زمانها با ساعت محلی UTC + 3:30 تنظیم شده اند

Welcome
همكار محترم
به انجمن آزمون دستياري خوش آمديد.براي دسترسي آسان به انجمن از
لينك زير تولبارانجمن را دانلود كنيد.

http://dastyari.ourtoolbar.com

با تشكر
مديريت انجمن آزمون دستياري

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 201 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  بعدي
نويسنده پيغام
 موضوع پست: Re: *****گزارش روزانه ميزان عمل به برنامه از اول مهر 88*****
پستارسال شده در: دوشنبه Nov 02, 2009 2:30 am 
آفلاين

تاريخ عضويت: دوشنبه Oct 19, 2009 12:55 pm
ممنون دکتر skin man، خوبی این سرماخوردگی ها و ناامید شدن ها به اینه که self limited هستند! امروز بد نبود، جبران دیروز نشد ولی ان شالا از فردا. فکر میکنم باید صفر این خط کش رو جا به جا کنیم. لازم نیست مدام برنامه هامون رو با هم مقایسه کنیم. هرکس همین که از برنامه "خودش" عقب نباشه کافیه.

امروز مثل اینکه جواب درخواست های طرح رو زدن. امیدوارم Dr sss و Dr sahar جای خوبی افتاده باشن.

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: دوشنبه Nov 02, 2009 11:37 pm 
آفلاين

تاريخ عضويت: شنبه May 31, 2008 11:21 pm
سلام
من استان اصفهان افتاده ام،اما بايد تازه يك روز بريم كميسيون طرح!!!!!!!!!!!!
امروز فقط زنان 1 گوش دادم:58 صفحه

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: سه شنبه Nov 03, 2009 11:11 pm 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

تاريخ عضويت: دوشنبه Oct 19, 2009 3:15 pm
NEMIDUNAM CHERA HAMCHIN KE IN JOZVEHA RO MIGIRAM DASTAM HEZAR FEKRO KHIALE GHEYRE DSTI RADIF MISHAN TUYE MAGHZE MAN VA BE MATLABE DARSI FORSAT NEMIDAN BICHARE FEKRE VARED SHODAN BEKONE....NEMIDUNAM SHAYAD CHUN DORE AVALE KE MIKHUNAM ..IN CHAND RUZ ASLAN AZ KHUNDANAM RAZI NABOODAM

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: چهارشنبه Nov 04, 2009 3:24 pm 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

تاريخ عضويت: جمعه Aug 21, 2009 7:06 pm
سلام به همه خسته نباشید از درسها.
skin mmanعزیز همه ما روزهایی داریم که حال خوندن نداریم یا نمیتونیم تمرکز کنیم.مهم اینه که نذاریم این حالت ادامه پیدا کنه

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: چهارشنبه Nov 04, 2009 8:17 pm 
آفلاين

این روز ها با اینکه کم کاری نمیکنم ولی خیلی عقبم از برنامه. نمیدونم چرا. شاید دلیلش این باشه که از دور اول هیچ چیز یادم نیست. مجبورم یک روز دیگه به برنامه زنان و اعصابم که قرار بود امروز تموم شه ، اضافه کنم.
دکتر ims2001: خیلی خوبه که اصفهان افتادی. دوست های من که وضعیت جالبی ندارن واسه طرح. فقط سعی کن اورژانس باشی، 10 روزه- 12 روزه. پزشک خانواده ای که فقط صبح تا ظهر مریض ببینه و عصر هیچ کاری نداشته باشه هم بد نیست. خلاصه بسته به شرایط خودت کاری کن که بیشتریت فرصت رو واسه درس خوندن داشته باشی.
دکتر skin man: من با نظر dr ferfer کاملا موافقم. به اضافه اینکه میتونی در همچین مواقعی یه خورده هم به خودت استراحت بدی تا ذهنت دوباره آماده بشه.

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: پنج شنبه Nov 05, 2009 9:25 am 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

تاريخ عضويت: دوشنبه Oct 19, 2009 3:15 pm
mersi bacheha...ghol midam emruzo khub bekhunam ..hatman ravano tamam mikonam va atfale 1 ro ham ke bishtaresho khundam...man beram ke ke kheyli kar daram va3 emruz...montazere khbaraye khub basihd )wow(

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: شنبه Nov 07, 2009 3:33 am 
آفلاين

تاريخ عضويت: پنج شنبه Nov 05, 2009 4:34 pm
سلام بر همه دوستان و همکاران گرامی فکر می کنم من کوچک ترین عضو گروه شما باشمو علت عضویتم را در دفعات بعدی حتما ذکر می کنم من الان ترم 7 یعنی فیزوپاتولوژی 2 هستم ولی وقتی درس خوندن شما را دیدم به خودم گفتم شاید بهتر باشه از الان که وقتم ازاد تر هست و مسلما مشغله های دیگری جز درس خوندن ندارم مثل شما عزیزان همین رفرنس ها و جزوات اموزشگاهی را جایگزین جزوات بی محتوا بکنم شاید از این طریق هم سود بجویم و هم برای ازمون دستیاری و پره از الان قدمی برداشته باشم به جای این که بعدا به نداشتن بیس حسرت بخرم البته بلا نسبت همه دوستان که حتما بیس خوبی دارن من منظورم بیس داغون دوران علوم پایه ام بود چون سر ازمون پایه به این موضوع پی بردم که بیس علوم پایه ام صفر است ممون میشم من را هم راهنمایی کنید تا از الان چه کنم برا ی ازمون دستیاری سال 92 :(

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: شنبه Nov 07, 2009 4:12 pm 
آفلاين

سلام بر همه دوستان و همکاران گرامی فکر می کنم من کوچک ترین عضو گروه شما باشمو علت عضویتم را در دفعات بعدی حتما ذکر می کنم من الان ترم 7 یعنی فیزوپاتولوژی 2 هستم ولی وقتی درس خوندن شما را دیدم به خودم گفتم شاید بهتر باشه از الان که وقتم ازاد تر هست و مسلما مشغله های دیگری جز درس خوندن ندارم مثل شما عزیزان همین رفرنس ها و جزوات اموزشگاهی را جایگزین جزوات بی محتوا بکنم شاید از این طریق هم سود بجویم و هم برای ازمون دستیاری و پره از الان قدمی برداشته باشم به جای این که بعدا به نداشتن بیس حسرت بخرم البته بلا نسبت همه دوستان که حتما بیس خوبی دارن من منظورم بیس داغون دوران علوم پایه ام بود چون سر ازمون پایه به این موضوع پی بردم که بیس علوم پایه ام صفر است ممون میشم من را هم راهنمایی کنید تا از الان چه کنم برا ی ازمون دستیاری سال 92

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: يکشنبه Nov 08, 2009 9:49 pm 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

تاريخ عضويت: يکشنبه Sep 13, 2009 6:44 am
سلام خانم دکتر فاطمه:
ببینید در جامعه پزشکی امروز متخصص شدن تنها هم کافی نیست باید متخصص خوب باشید و برای متخصص خوب شدن اول باید یک پزشک عمومی خوب بود. شما اگر از الان به این جزوات رو بیارید هیچ وقت نه پزشک عمومی خوب و نه متخصص خوب میشید. شما الان باید حتما رفرانسهای مفصل برای بیماریها مثل هاریسون و حتما هر شب حد اقل یکی دو ساعت هم از روی متن انگلیسی و اورجینال اینها رو بخونید و بعد هم در بخش باید بیماریها و علایم و تشخیص عملی بیماریها رو کار کنید و در سال دوم اکسترنی که با علایم اصلی و معاینه بیماریها آشنا شدین می تونین شبی چند ساعت هم جزوه ها و ترجیحا آنهایی که متخصص ها درس گفتن مثل پارسیان یا سروش فرزانگان را از سی دی تماشا یا گوش کنین برای پره انترنی و بقیه روز رو به کار تو بخش و مطالعه بیمارا و یا کار تو اورژانس که خیلی آموزندس و دید پزشکی شما رو بالا می بره بپردازین. اینطوری یک بیس خوب ایجاد کردین که هم تو بخش مشکلی که روحیه تون رو خراب نکنه پیش استادا پیدا نکنین هم برای امتحان مفیده و هم تو اینترنی هیچ مشکلی نخواهید داشت. من بهیچ وجه توصیه نمی کنم از الان برین سراغ کنسروهای پزشکی الان وقت آموزش طرز تهیه غذاهای مفصلی پلویی پزشکیه!!

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: يکشنبه Nov 08, 2009 10:11 pm 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

سلام دکتر فاطمه کوچولوی ما
من با دکترmccموافقم ضمن اینکه احتمالا تا سال 92مدل امتحان دستیاری هم عوض میشه .از حالا خودتو مشغول این قضیه نکن

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: دوشنبه Nov 09, 2009 9:34 am 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

والبته دکتر فرفر من با لفظ کوچولو زیاد موافق نیستم!

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: دوشنبه Nov 09, 2009 8:44 pm 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

لفظ کوچولو واسه من نشونه تحبیبه نه تصغیر.

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: دوشنبه Nov 09, 2009 11:31 pm 
آفلاين

ولی همکاران گرامی من طبق جلسه مشاوره ای که با دکتر کامران احمدی داشتم بهم ثابت کرد که منابع گاید لاین برای یک پزشک عمومی کافی و کامل است البته ن یک جزوه پارسیان دانش جزوه روماتو را هم یک بار گرفتم و خوندم به نظرم واقعا جزوه خلاصه ای بود و لی گاید لاین خیلی کامل است و مسیله ای که باعث شد از الان به فکر باشم این بود که هیچ وقت یادم نمیره موقعی کهداشتم برا کنکور می خوندم خیلی از واقعیت ها فاصله داشتم برا خودم عشقی درس می خوندم که در اخر هم حاصلی نداشت سال دوم که برا کنکور خوندم به اموزشگاه رفتم در اموزشگاه ما یک دختر فقط برا مشاوره می امد که در اخر هم رتبه 13 کشوری شد تنها رمز موفقیتش تکرار بود تا جایی که از سال دوم دبیرستان همه دروس را تا کنکور خونده بود به طوری که سال کنکور برای بار n او داشت می خوند و در اخر هم نتیجه گرفت اون موقع بود که فهمیدم رمز موفقیت فقط تکراره نه یز دیگه منم اگر از سال سوم حد اقل یک راهنمای خوب داشتم که کمکم می کرد یک سال پشت کنکور نبودم البته شکر خدا منم به علاقه ام رسیدم و دوست دارم دیگه برا پره انترنی مثل همه بچه ها در علوم پایه و پره انترنی فقط با خوندن چهار تا تست نیام بالا مشکل بعضی از ادمها اینه که یا به بالا بالا نگاه می کنن یا به پایین پایین اگر حد وسط همه قانع باشیم بهتر نیست ؟؟؟؟؟ رفرنس خوندن ایده ال است ولی ایا عملی هم هست ؟؟؟شما عزیزان به خوندن چند دور از همین جزوات خلاصه میرسین ؟؟؟ یا چند بار میرسین ؟؟؟ اون وقت خوندن رفرنس اونم نه یکی دوتا ؟؟ خود هاریسون چند صفحه است ؟؟ البته نمی دونم نظر من درست است یا نه راهنمایی کنید ممنون میشم :D

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: سه شنبه Nov 10, 2009 12:51 am 
آفلاين

دکتر فاطمه: من رو یاد بخش ارتوپدی انداختید که استادمون که شش ماه در سال تورنتو کانادا هم درس میداد هر هفته یک مبحث رو تعیین میکرد از رفرنس خودشون بخونیم. با موضوعات عجیب مثل arthritic handیا polioیا leg discrepancy که تو رفرنس های خودمون نبود. سر بحث هم که همش مکانیسم جراحی میپرسید و مدام دعوا میکرد که چرا نخوندید. تازه ما ماه های اول استیودنتی بودیم و قانون بخش هم این بود که هر روز 7 صبح تا 6 عصر تو بخش باشیم. غیر از 10 تا کشیکمون که معمولا تا 10 شب بیمارستان بودیم. وضعیت اینترن ها که بدتر هم بود. من تو بخش ارتو حتی یک شکستگی ساده هم یاد نگرفتم manage کنم. متاسفانه نظام بیمارستان ها خیلی ایراد داره. من پیشنهاد میکنم تو بخش کتاب های خلاصه رو برای مینور ها و کتاب های ترجمه رو برای ماژورها بخونید و مطمِن بشید که رفرنستون همون رفرنس امتحان هست. در عین حال حتما از اینکه مطلب رو متوجه شدید خاطرجمع شید. مهمترین کار این هست که روی مریض هاتون خوب فوکوس کنید و کاملا در جریان باشید که چه کار دارند براشون میکنند. این خیلی کمکتون میکنه. حتی زمانی که دارید واسه رزیدنسی میخونید هم مریض هاتون یادتون میاد. در مورد متن انگلیسی من هم موافقم که پزشک باید بتونه کتاب اوریجینال بخونه، میتونید به این کتابها مثلا در مورد مریض های خودتون، رجوع کنید ولی اینکه بخواید "همه" مطالب رو از تکست انگلیسی بخونید، من بعید میدونم لااقل تو بخش ها وقتش رو داشته باشید.

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: سه شنبه Nov 10, 2009 11:11 pm 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

دکتر smtzdn یاد گرفتن حرفه پزشکی به مریض دیدن و خوندن کتاب تکست هستش نه خلاصه خونی. حالا اگه یه استادی کسی رو سر کار گذاشته اصل رو نباید زیر سوال برد. اگه جزوات خلاصه بخونید حتما بعدا مریضا هم شرح حالشونو باید خلاصه بگن تا تشخیص بدین و تو الگوریتم باید جا بگیره. منظور از خوندن تکست مطالعه اون برای بیماریهای شایع هستش که بشدت توصیه میشه.
دکتر فاطمه: درسهایی که برای کنکور خونده میشد قرار نبود باهاش یه عمر کار کنیم و جون افراد رو بدست بگیریم اینجا قضیه فرق میکنه. البته تو کنکور هم من خودم همون کتابای اصلی رو مرور زیاد کردم و اصلا پشت کنکور هم نموندم. اما در مورد مشاوره دکتر کامران احمدی باید بگم منظورم از کنسرو دقیقا همین جزوه ها بود که دست استیجرها و اینترنها بوفور یافت میشه و باعث شده من که با پزشکای عمومی تو سیستم خانواده زیاد تماس دارم این فاجعه ها رو تو مریض دیدنشون ببینم. هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه. این گایدلاینا برای پزشکای عمومی کم و برای متخصصا زیاده! بعنوان مثال یکی از اونهایی که از همین کارا کرد و برای تخصص هم تو طرح داشت درس میخوند رو نقل میکنم: مریضی رو که اختلال هوشیاری داشت چون معاینه عصبی خوب بلد نبود و دید باز نداشت آب مقطر زده بود که مریض بلند شده بود و بهش چشم غره میرفت که بگه دیگه نزن اما حرف نمی زد. دکتر هم گفته بود کور خوندی تا حرف نزنی همین درمانته. در حالی که مریض بدبخت آفازی داشت!!!!! و همون شب جان به جان آفرین تسلیم کرد. با خوندن کنسرو و رفتن به کتابخونه بجای کار در بخش همچین فاجعه هایی بوجود میاد. برای فیزیوپاتولوژی و استیجری باید بیماریهای شایع و مبتلا به بخصوص فصل Cardinal manifastations of diseasses هاریسون باید خونده بشه اما نه تو کتابخونه باید سعی کنیم تک تک محتویات رو تو بخش روی بیمارا دنبالش بگردیم و بخصوص روی بیمارای فرش در اورژانس. بله من الان خودم دارم خلاصه می خونم اما برای پاس کردن امتحان رزیدنتی و وقتی خلاصه رو می خونی خیلی از مطالب تکست پشتش باید باشه و تجربه بیمار دیدن که بهش می گن Base تا خوبتر جواب بده. برای همینه که یکی خلاصه رو می خونه و 311 میشه و یکی همون رو میخونه و 440 میشه. پس حتی تو امتحان دستیاری هم این پایه بخش ها اثر داره. نمونه بارزش یکی از حرفای دکتر کرمی که استاد خلاصه نویسی فشرده درساس تو فایل اول زنانشه: نقل می کنه از یک پزشک عمومی چندین و چند سال سابقه که وقت کافی نداشته برای مطالعه ولی چون کلینیک داشته و مریض زیاد دیده بوده با حاضر شدن سر کلاسا تو همون سال اول که تصمیم گرفته قلب تهران قبول شده حتی اسمشم میگه: دکتر گیلانی
من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم
تو خواه پند گیر از آن و خواه ملال

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: چهارشنبه Nov 11, 2009 10:32 am 
آفلاين

اشتباه نشه! من هم درمورد ماژورها نظرم به هیچ وجه خلاصه خوندن نیست. غیر از این هم چیزی نگفتم. ولی درمورد مینور ها مثل ارتو و چشم و ...، که هرکدوم فقط یک ماه هستند و یک هفته اولش فقط داری سعی میکنی با فضای بخش آشنا بشی، هنوز معتقدم نمیشه تکست خوند.

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: سه شنبه Nov 17, 2009 1:52 pm 
آفلاين

تاريخ عضويت: جمعه May 15, 2009 7:27 pm
salam/man 35page zenanan guide 10 page pharma karami,10 page ortho seyed salehi.soratam chetore ^^%%^^

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: جمعه Nov 20, 2009 10:24 pm 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

من امروز بعد از یک ماه و 10 روز که رفرانس رو از گایدلاین به کرمی تغییر دادم بالاخره موفق شدم جزوه نخونده نذارم. از امروز دوره رو شروع میکنم که از درسایی شروع میکنم که از کامران دو سه دور خونده بودم اما کرمیش مونده بود. یعنی اطفال و روان و پوست و برای شروع امروز 200 ص اطفال 1 کرمی خوندم که خیلی عالی و تفهیمی بود.
امیدوارم همکارای دیگه ای هم که بعد از وقفه فوق که تو سایت افتاد کمی تو نوشتن وضعیتشون تعلل کردن اگه خواستن باز بنویسن وضعیتشون رو.

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: يکشنبه Nov 22, 2009 9:35 pm 
آفلاين

من هم امشب پاتولوژی رو تموم میکنم. بقیه گوش و حلق هم تا فردا ظهر تموم هست. اینقدر برای دوره کردن مینورها _که البته اکثرش رو مدت ها قبل خواند ام و گذاشته ام کنار_ عجله داشتم که پاتو رو از جزوه دکتر کرمی خواندم. با اینکه میدونم بعضی مطالب رو خیلی بهتر از کامران احمدی گفته ولی چند تا ایراد تو جزوه اش بود که چندان هم کم اهمیت نیستند:
1-چه طور میشه پاتو رو بدون شکل یاد گرفت؟ اگر سر کلاس ها هم شکل ها رو با اسلاید نشون نمیدن که فاجعه است... در مورد بیشتر بیماریها، من فقط چشمم با "کلماتی" آشنا شد که شکل ها رو توصیف میکنند نه خود "شکل ها".
2-واقعا تایپ کردن جزوه های دست نویس مگر چه قدر طول میکشد؟ به خصوص نفر دومی که تغییرات جزوه رو وارد کرده بود، زمانی که داری خطش رو میخونی، مدام غصه میخوری به حال روح" آشفته تری" که پشت این دستخط "آشفته " است!
3-من هیچ کاری به اصلاح الگوی مصرف و این "شعارها" ندارم، ولی ما ایرانیها دیگه شورش رو در آوردیم. این جزوه رو خیلی جمع و جورترو با تعداد صفحات کمتر هم میشد بیرون داد.
4-اینقدر تعداد صفحات زیاد بود که وقتی یک جمله رو فراموش میکنی کجا بوده و میخوای برگردی روش، ربع ساعت باید جزوه رو بگردی و اگر پیدا نشد هم که هیچ، مجبوری بی خیالش بشی.

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: يکشنبه Nov 22, 2009 11:22 pm 
آفلاين

تاريخ عضويت: شنبه May 31, 2008 11:21 pm
29 صفحه زنان
16 صفحه فارما
همي دانم كه هيچ نمي دانم!
فقط به چشمم آشناست انگار قبلا ديدمشون!
اين خودش بهتر از اينه كه اين طور هم نباشه؟؟!!!!

بالا
 مشخصات  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 201 پست ]  برو به صفحه قبلي  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  بعدي

همه زمانها با ساعت محلی UTC + 3:30 تنظیم شده اند

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: - و 0 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
پرش به:  
Donate Now
Donate Now