امروز چهارشنبه Dec 23, 2009 3:09 am

Welcome
همكار محترم
به انجمن آزمون دستياري خوش آمديد.براي دسترسي آسان به انجمن از
لينك زير تولبارانجمن را دانلود كنيد.

http://dastyari.ourtoolbar.com

با تشكر
مديريت انجمن آزمون دستياري

ارسال مبحث جديد اين مبحث بسته شده است.شما نمي توانيد پست هاي خود را ويرايش يا پست جديدي ارسال کنيد.  [ 98 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5
نويسنده پيغام
 موضوع پست: Re: تستهای خوب برای بحث در مورد پاسخ
پستارسال شده در: يکشنبه Sep 06, 2009 5:17 pm 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

تاريخ عضويت: دوشنبه Jun 02, 2008 2:58 am
سلام.من داخلی رو از نکات بربر میخونم و این سوال به عنوان سوال پره شهریور 86 عینا به همین شکل آخر فصل اومده.رفرانس دیگه ای هم جهت چک کردن نداشتم..همکاران چک کننند شاید واقعا رفرانس من اشکال داره.دکتر فرشید عین این سوال پره اسفند 86 اومده که بر خلاف متن جواب چیز دیگه ای است
مرد 22 ساله با لنفادنو پاتی گردن از 6 هفته قبل مراجعه کرده در معاینه لنف نودهای نرم غیر حساس که بزرگترین آنها 1 سانت است دیده میشود.بیمار شکایت دیگری ندارد.همه اقدامات توصیه میشود بجز:
الف)بررسی مونونوکلیوز
ب)بررسی توکسو
ج)تحت نظر گرفتن بعد از رد علل عفونی
د)بیوپسی بزرگترین لنف نود

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: يکشنبه Sep 06, 2009 5:46 pm 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

تاريخ عضويت: پنج شنبه Sep 11, 2008 1:10 pm
تو متن اصلی نگاه کردم پره شهریور 86 سؤالات داخلی: گزینه الف= بررسی سرولوژی خون هستش و همونطور که گفته شد الف درسته. چون تو اینا گفتم که باید مونونوکلئوز و توکسوپلاسما چک بشه بعد تحت نظر گرفته بشن
ممنون که گفتین. همونطور که می بینید باز با همون توضیح که گفته شد این سؤال هم جوابش بیوپسی میشه که لازم نیست. فقط بررسی اون دو بیماری با سرولوژی و تحت نظر گرفتن هستش اقدام لازم.
ضمنا از آقای دکتر تنها مدیر سایت بخاطر افزایش تعداد پستها در هر صفحه این مبحث تشکر میکنم
+^^+ %$$%
سؤالای 30 و 31 رو بذاریم بمونه یا جواب بدیم؟؟

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: دوشنبه Sep 07, 2009 4:23 am 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

خوب حالا اجازه بدین سؤالای قبلی رو خودم جواب بدم. چون افتادن صفحه قبل اینجا میارمشو باز و حد اقل برای شم تست زنی یه بار بزنین بعد جواب رو زیرش نگاه کنید.
سؤال 30: شیرخوار 11 ماهه ای را به علت ادم اندام تحتانی که به تدریج پیشرفت کرده است به درمانگاه آورده اند. تغذیه بیمار با شیر خشک بوده است. در معاینه وزن بیمار 62 درصد وزن مورد انتظار برای سن است و ادم او گوده گذار است. در بررسی آزمایشگاهی مشکل خاصی بجز آنمی خفیف ندارد. انجام کدام اقدام زیر در بیمار صحیح نیست؟
الف- مصرف ویتامین و املاح بیش از مصرف طبیعی
ب- دریافتkcal/kg 120-100 مواد مغذی از طریق شیر خشک گاوی
ج – کاهش دریافت کالری در صورت افزایش ادم در زمان درمان
د- مصرف مکمل آهن به همراه شیر خشک
سؤال 31: شیرخوار 18 ماهه ای را به علت تأخیر رشد به درمانگاه آورده اند. به گفته مادر شیر خوار شب کوری و ترس از نور نیز دارد. در معاینه هپاتواسپلنومگالی، آلوپسی و درماتیت اطراف مقعد دارد. در صورت تشخیص درست کمبود تغذیه ای اگر همان ماده مغذی را به مقدار بسیار زیاد به بیمار بدهیم بعد از مدتی کدام علائم مسمومیت زیر مورد انتظار است؟
الف) پوست خشک، هیپر استئوز، افزایش فشار داخل جمجمه
ب)نفروکلسینوز، نارسایی کلیوی
ج) اوریکوزوری، سنگهای اگزالات
د) استفراغ، سرگیجه دورانی و تشنج
سؤال 30:تشخیص کواشیور کور هستش. همه گزینه ها درست هستند جز اینکه گفته شده مصرف مکمل آهن موجب استرس اکسیداتیو تو اینها میشه و اینه نکته اش
سؤال 31: از این سؤال می تونین برای تشخیص اینکه جزوه اتون کامله یا نه استفاده کنین چون کمتر جزوه ای اشاره کرده بهش. تو نظر اول بنظر میاد بخاطر شب کوری کمبود ویتامین آ داره و طراح هم می دونسته و گزینه الف را که هیپر ویتامینوز مزمن آ هست گذاشته تو جوابا که غلط بزنین اما کمبود روی مورد نظره که تو مواردی شب کوری هم میده. و زیادیش که تو سؤال خواسته شده علایم دال رو میده. ب هیپر ویتامینوز D و ج هیپرویتامینوز C هستش.
جواب د صحیحه.

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: دوشنبه Sep 07, 2009 4:34 am 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

و اما برای امروز یه تست رادیولوژی می ذارم که عوض این مدت که تستها یک کم سخت بود در بیاد. قبلش یک نکته رو بگم خدمت همکارا: آنلاین شدن ثابت من برای آپدیت کردن این قسمت از حالا تا اطلاع ثانوی به صبحهای زود شیفت پیدا میکنه که همکارا هر وقت خواستن طول روز بتونن تستها رو ببینن. البته بازم مثل قبل طول روز و شب هم شاید بیام و اگه نکته خاصی لازم بود خدمتتون بگم. اینم تست امروزاز رادیولوژی
33- در عکس ساده نیمرخ از سینه یک بیمار کلسیفیکاسیون در جلو و بالای خطی که برونش اصلی چپ را به زاویه کوستوفرنیک وصل می کند مشاهده شده است. کدام تشخیص زیر مطرح است و برای دید بهتر تشخیص محتمل کدام روش را پیشنهاد می کنید.
الف)کلسیفیکاسیون میترال، اکوکاردیوگرافی
ب) کلسیفیکاسیون آئورت، فلوروسکوپی
ج) کلسیفیکاسیون میترال، فلوروسکوپی
د) کلسیفیکاسیون آئورت، MRI
با انرژی، پرسرعت و دقیق درس بخونین
(Chort( ^$$^ :D ^$$^ %*% ^$$^ P))P ^$$^ )wow( ^$$^ DAST

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: سه شنبه Sep 08, 2009 4:28 am 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

با سلام مجدد
بازدیدهای مبحث زیاد میشه اما کسی پاسخ نمیده! انگار شکر خدا همکارا گرم درسن و تو سایت کم میان. عیب نداره ما هم همینو میخوایم. درس و دوره مهمتر از دو سه تا تسته. موفق باشین
****^^^****

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: سه شنبه Sep 08, 2009 5:01 am 
آفلاين

تاريخ عضويت: سه شنبه May 12, 2009 10:39 pm
پاسخ سؤال 33 >> با توجه به محل کلسیفیکاسیون، کلسیفیکاسیون آئورت است که این ضایعات در فلوروسکوپی بهتر دیده میشوند لذا پاسخ ب صحیح است

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: چهارشنبه Sep 09, 2009 2:54 am 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

کاملا درسته هم توضیحش و هم گزینه اش.
و اما سؤال امروز. از سؤالای ارتقاء رادیولوژیه که از یکی از دوستام که رادیو تبریز می خونه گرفتم. به زور میشه گفت به رفرانس ما هم می خوره. چون نکاتش رو تو ارمسترانگ چک کردم وجود داشت. هر چند که چند سالیه اساتید رادیولوژی یک کم سؤالا رو شل کردن اما بهر حال نکاتش رو میشه یاد گرفت.
سؤال 34–در کدامیک از موارد زیربا تصویر برداری ذکر شده بهترمی توان افتراق ضایعات را انجام داد؟
الف- افتراق تومور اولیه کبد از متاستاز در MRI
ب- افتراق کیست و نئوپلاسم کبدی کمتر از 1 سانتی متر در CT
ج- افتراق آبسه کبد از تومور نکروزه در MRI
د- افتراق کارسینوئید از کارسینوم کبدی در CT

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: يکشنبه Sep 13, 2009 2:52 am 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

به نظرم میاد تستهایی که با اقبال همکارا برای پاسخ روبرو نمیشن رو جواب ندم بهتره. چون یک طرفه به بحث نشستن هم خوب نیست. چون بالاخره اینها برای بحثه نه اطلاع رسانی.
امروز یک تست عالی زنان می ذارم که پر از نکته اس و بحث بر انگیزه. امیدوارم باز بی پاسخ نمونه.
سؤال 36: خانمی با سابقه 10 روز تأخیر قاعدگی و لکه بینی با درد زیر شکم مراجعه کرده است. فشار خون بیمار 60/85، ضربان قلب 90 در دقیقه بوده و در لمس مختصر حساسیت شکمی دارد. سطح βHCG سرم 2500 است ولی در سونو گرافی حاملگی داخل رحمی نرمال و قابل بقا مشاهده نشده و نیز در آدنکسها ضربان قلب جنین قابل مشاهده نیست. پس از کورتاژ رحمی سطح βHCG مجددا اندازه گیری شد که به 2100 کاهش پیدا کرده بود. کدام گزینه زیر صحیح است.
الف- درمان با متوتروکسات با دوز چندگانه
ب- درمان با متو تروکسات تک دوز
ج- جراحی حاملگی اکتوپیک
د- درمان حمایتی

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: يکشنبه Sep 13, 2009 7:30 am 
آفلاين

با سلام
فرشید خان، جواب سؤال 34 را من همون روز گذاشتم توضیح هم داده بودم اما نمی دانم چرا حذف شده؟!؟!؟! به نظر من جواب الف صحیح بود که الان دیگه توضیحاتش را نمی نویسم چون خیلی طولانی میشه
اما سؤال 36
(این حروف اختصاری را در نظر داشته باشید --> EP = Ectopic pregnancy و TVS = Transvaginal sono)
در ابتدا با فرض EP خانم را TVS کرده اند که طبق تعریف اگر حاملگی داخل رحمی «قابل بقا» مطرح باشد، در βHCG > 2000 در «اکثر موارد» در TVS جنین مشاهده خواهد شد که اینجا مشاهده نشده است بنابراین دو تشخیص پیش روی ما خواهد بود: اول EP و دوم حاملگی رحمی «بدون قابلیت بقا در جنین». برای افتراق این دو حالت ابتدا سعی در یافتن نشانه های سونوگرافیک EP در آدنکسها (به عنوان شایع ترین محل EP) باید کرد که در این مورد آن هم منفی بوده است. با این فرض 2 احتمال پیش روی ما قرار می گیرد، یکی کماکان حاملگی رحمی «غیر قابل بقا» است و دیگری EP خارج آدنکسی که چون مورد اول محتملتر است اقدام بعدی کورتاژ خواهد بود با این هدف که در نمونه های بافتی به دست آمده بتوان پرزهای کوریونی را یافت. اما اگر امکان بررسی بافت شناسی نبود، از تغییر سطح βHCG استفاده می شود. مجدداً طبق تعریف اگر بعد از کورتاژ سطح βHCG بیش از %15 مقدار قبل کورتاژ پایین بیاید، نشانه وجود جنین در رحم و سقط کامل هست یعنی حاملگی رحمی بوده و بعد کورتاژ ختم شده است (حالا یا قابل بقا بوده و جزء آن درصد بسیار بسیار کمی که در TVS مشاهده نمی شوند و یا غیر قابل بقا،) و در غیر این صورت انواع نادر EP مطرح خواهند شد. در مورد فوق، کاهش 400 واحدی در βHCG این بیمار که حدود %16 میباشد تأیید کننده ختم حاملگی است و لذا از آغاز EP تشخیص بیماری نبوده است. لذا من فکر می کنم ادامه درمان حمایتی بیمار و چک کردن مجدد βHCG و پیگیری سیر نزولی آن اقدام مناسبی باشد چون پروتکل اینگونه است که اگر تشخیص هیستولوژیک و قطعی برای ختم حاملگی رحمی وجود نداشت، و ما بر اساس کاهش %15 در βHCG قضاوت کرده باشیم باید تا رسیدن مقدار βHCG به صفر به طور هفتگی βHCG بیمار را چک کنیم.
امیدوارم پاسخ صحیح و توضیحات طولانی من کامل باشد در هر حال سؤال خیلی جالبی بود ولی چیزی که دوست دارم به دوستان در مورد این سؤال تذکر بدهم (فارغ از اینکه جواب درست باشه یا نه) این است که حتماً توجه کنید که حاملگی داخل رحمی «غیر قابل بقا» با EP تشخیص افتراقی دارد چون طراح سؤال به این موضوع خیلی توجه دارد که اکثراً همکاران ما وقتی βHCG مثبت + نبود جنین در رحم را می شنوند فوراً تشخیص EP را مطرح می کنند خصوصاً اینکه وجود خونریزی و لکه بینی هم جهت بیشتر مطرح کردن EP ذکر شود اما توجه داشته باشید که این لکه بینی ها در جنین غیر قابل بقا به علت سطح پایین پروژسترون هست که در این حاملگی ها وجود دارد

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: يکشنبه Sep 13, 2009 9:41 pm 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

سلام
سؤال 34 گزینه دال صحیح است. کارسینوئید پر عروق بوده دانسیته بالا تر داره. ولی کارسینوم کبدی مانند متاستازهای دیگر کبد غیر از کارسینوئید دانسیته پایین دارد.
در مورد بقیه گزینه ها در جاهای مختلف همان بخش ارمسترانگ اشاره شده که با روش ذکر شده قابل افتراق نیستند.
قبل از بحث در مورد 36 بگم که یه 35 جا افتاده بود که امروز می ذارم. اما در مورد 36 : توضیحات آقا یا خانم دکتر partportco کاملا درست بود و خیلی مفصل و من فقط یک کم خلاصه اش رو بصورت طبقه بندی قدم به قدم میگم:1- وقتی βHCG انقدر بالاس باید در سونو(منظور TVS) حتما جنین سالم مشاهده می شه که تو لگنه. اما حالا که نرمال و قابل بقا نبوده میریم سراغ آدنکس که ببینیم اکتوپیک هست یانه حالا که اونم نیست پس 2- اقدام بعدی هرگز اینجا کنترل سریال βHCG نیست چون اون مال موقعی هست که ما βHCG حد مرزی داریم. اقدام بعدی کورتاژ هست که انجام شده. 3- بعد از کورتاژ βHCG مجدد چک میشه: اگر بیش از 15٪ کاهش داشت (که در اینجا میشه به زیر 2125 باید برسه- محاسبه با خودتون) پس با همون کورتاژ حاملگی غیرقابل بقا بیرون اومده و مشکل حل شده که در اینجا هم همینه و جواب دال صحیحه.
اما یک نکته: 4- اگه حالا می گفت 2230 شده مثلا اونوقت با توجه به متن سؤال چکار می کردیم؟ اونوقت میرفتیم سراغ درمان اکتوپیک که چون در متن سؤال مشکل همودینامیک وجود داره درمان قطعا جراحی می شد و گزینه ج صحیح میشد.

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: يکشنبه Sep 13, 2009 9:44 pm 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

و اما سؤال امروز از اورولوژیه که از نظر شماره جا افتاده بود. بدک نیست سؤالش
سؤال 35: اورولوژی :در نمونه ادرار آقای 52 ساله ای نتایج زیر مشاهده می گردد:
Bacteria = moderate, RBC= 1-2/HPF
WBC= 6-7 /HPF, PH=5.6
Transitional epithelial cell = 16-18 /HPF with huge nuclei
Calcium oxalate crystals = Moderate
تفسیر شما از این آزمایش چیست؟
الف- بدخیمی اوروتلیوم
ب- سل دستگاه ادراری
ج- عفونت ادراری
د- نمونه تهیه شده قابل اعتماد نیست

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: سه شنبه Sep 15, 2009 8:57 pm 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

با سلام مجدد
خوب طبق روال قبلی این تست رو بی جواب می ذاریم تا وقتی که همکارا اورولوژی رو بخونن و جواب بدن. برای امروز چند تا تست اطفال می ذارم که نکات مهمی رو مورد سؤال قرار دادن.
سؤال 37: شیرخوار 3 ماهه ای را با ایکتر و آنمی نزد شما آورده اند. نتایج آزمایشات به شرح زیر است؟
Hgb: 9.3, MCV: 82, Reticulocyte: 9,
آزمون کومبس مستقیم در بیمار مثبت بوده و در گسترش خون محیطی گلبولهای قرمز کروی(Spherocyte ) و نیز هسته دار مشاهده می شود. کدام تشخیص زیر برای بیمار بیشتر مطرح است؟
الف-همولیز ناشی از الیپتوسیوتوز
ب- همولیز ناشی از اسفروسیتوز ارثی
ج- آنمی همولیتیک اتوایمیون
د- DIC
سؤال 38: شیرخوار 15 ماهه ای را با حال عمومی خوب و وزن گیری مطلوب به دلیل رنگ پریدگی و کم خوابی به درمانگاه آورده اند. شیر خوار عمدتا از شیر خشک تغذیه می شود و تمایل به مصرف سوپ و غذاهای جامد دارد. بهترین تست تشخیصی که مؤید کم خونی فقر آهن در شیرخوار فوق باشد، کدام است؟
الف- اندازه گیری آهن و TIBC
ب- اندازه گیری فریتین سرم
ج- درمان با آهن خوراکی
د- اندازه گیری رسپتورهای ترانسفرین
سؤال 39: شیر خوار 12 ماهه ای را با سوء تغذیه و رنگ پریدگی نزد شما آورده اند. در معاینه لنفادنوپاتی داشته و تورم مفاصل در او مشاهده می شود. در آزمایشات آهن سرم کاهش داشته است. اختصاصی ترین تست تشخیصی جهت افتراق کم خونی فقر آهن از کم خونی ناشی از بیماریهای مزمن کدام مورد زیر است؟
الف- اندازه گیری آهن و اشباع ترانسفرین
ب- اندازه گیری سطح فریتین سرم
ج- رنگ آمیزی آهن مغز استخوان
د – بیوپسی کبد برای بررسی میزان آهن

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: سه شنبه Sep 15, 2009 11:48 pm 
آفلاين

سلام. ابتدا در مورد سؤال 34 رادیولوژی باید بگم من اشتباهاً نوشته بودم جواب الف صحیحه و این اشتباه از من بود که بعد پست قبلی که نفهمیدم چرا حذف شد و ثبت نشده بود، مجدداً سؤال رو نخوندم و فکر کردم جواب صحیح در گزینه الف بود. الان که سؤال رو دیدم متوجه شدم جواب د صحیحه.
در مورد سؤال 35 اورولوژی فکر کنم وجود سلولهای اپیتلیال ترانزیشنال، مطرح کننده بدخیمی ادراری باشه و این بار جواب الف صحیح باشه. آلودگی وقتی مطرح میشه که سلولهای اپیتلیال سنگفرشی دیده بشه.
در ضمن فرشید خان، آقای partportco صحیح هستش

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: سه شنبه Sep 15, 2009 11:55 pm 
آفلاين

پاسخ سؤالات اطفال:
36 -->ج رتیکولوسیت بالا = آنمی همولیتیک و کومبس مثبت = اتوایمیون و نکته این است که علاوه بر اسفروسیتوز در آنمی های همولیتیک هم اسفروسیت دیده میشود
37 --> ج در اطفال درمان و بررسی پاسخ به درمان بهترین تست است
38 --> ج اختصاصی ترین تست بررسی مغز استخوان است
امیدوارم صحیح باشند

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: چهارشنبه Sep 16, 2009 6:46 am 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

با سلام و تشکر از آقای دکتر پارت پورتکو. من یادمه یکی از دوستام تو امتحان کنکور به شیمی که رسیده بود یه سؤال رو که می خواست خالی بذاره تو پاسخنامه خالی نذاشته بود و جواب همه سؤالای بعد از اون رو یکی بالاتر زده بود و درصد شیمیش خیلی پایین اومده بود و با وجود این اشتباه که حدود 15 سؤال رو ازش گرفته بود رتبه اش شده بود 1200 که نشون میده چقدر می تونسته رتبه اش خوب بشه. انشاءالله تو امتحان اصلی دقت کنید که این مشکل پیش نیاد چون تمام سؤالا رو آقای دکتر درست جواب دادن اما با یک شماره بالاتر :) که من اینطوری می نویسم.
سؤال 35 اورولوژی: همونطور که اشاره ای شده تو امتحان دستیاری اومده بود اپیتلیال ساده که میشد مشکل در نمونه و این تست خوب مال یکی از مؤسسه ها بود که خیلی بجا به ترانزیشنال اشاره کرده بود و منم گفتم براتون بذارم چون این طور سوالای انحرافی که یه دستی سرو گوش سؤالای سالهای قبل میکشن که جواب عوض شه گاهی میاد. بله جواب بدخیمی اوروتلیومه.
سؤال 37: ج -همانطور که اشاره شده اسفروسیتوز در آنمی همولیتیک هم دیده میشه اما با اسفروسیتوز ارثی سه فرق داره تو امتحان: 1- کومبس مثبت اشاره میشه. 2-همراه با گلبول قرمز هسته دار یعنی اجداد گلبول قرمز که در اثر تولید زیاد مغز استخوان به خون محیطی میان همراهه 3- معمولا چون نوع ارثی اتوزومال غالبه باید یه سابقه خانوادگی ذکر بشه.
سؤال 38:ج- اولین اقدام در شک شدید به آنمی فقر آهن در کودکان تست درمانی با آهن هستش. دقت کنید که باید کودک باشه و شک به آنمی فقر آهن = اگه بزرگسال باشه (که سؤال خون داخلی میشه) و مهمتر از اون اگه شک به بیماری مزمن برانگیخته بشه در رفرانس ذکر شده که نباید تست درمانی کرد و باید تست افتراق مثل اونایی که تو سؤال بعدی هست انجام داد.
سؤال 39-ج- دقیقا درسته. در بیشتر تستها فریتین برای افتراق فقر آهن و بیماری مزمن اقدام اوله ولی اختصاصی ترین تست رنگ آمیزی مغز استخوان از نظر آهنه که تو فقر آهن بشدت فقیره و رنگ نمی گیره.

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: چهارشنبه Sep 16, 2009 7:00 am 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

وقتی همکارا انقدر خوب تستها رو تحلیل می کنن آدم به وجد میاد. بخصوص تست زنان قبلی که آقای دکتر پارتپورتکو بسیار عالی نوشته بودن.
و اما برای امروز یک تست زنان نسبتا خوب براتون می ذارم که لااقل نکته ای رو که مورد سؤال قرار داده مهمه.
سؤال 40- زنان: خانم 22 ساله G1 با سن حاملگی 31 هفته و فشار خون 110/160 میلیمتر جیوه مراجعه کرده است. فاقد هر گونه سمپتوم است. در بررسی آزمایشگاهی پروتئین ادرار +3 می باشد. سایر آزمایشات به قرار زیرند:
PLT= 160,000 , AST= 22 , ALT= 18 , Cr=1.1 , BUN= 12
Hg=12, HCT=45
وضعیت جنین در بررسی طبیعی بوده است. مناسبترین اقدام کدام است؟
الف- در صورت مناسب بودن دهانه رحم اینداکشن می شود
ب- سزارین فوری
ج- پس از دو دوز کورتون حاملگی را ختم می کنیم
د- دو دوز کورتون تزریق کرده و وی را تحت نظر می گیریم

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: جمعه Sep 18, 2009 2:31 am 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

خوب ظاهرا این تست آخری هم با استقبال روبرو نشدو طبق قرار یکطرفه همچنان بی جواب میمونه و اما تستهای جدید.
سؤال 41 زنان: خانم 23 ساله ای که مبتلا به دیابت نوع یک و باردار میباشد در مورد پیش بینی ماکروزومی جنین با آزمایشات از شما سؤال میکند. در پاسخ کدام آزمایش را بعنوان بهترین پیش بینی کننده مشکل فوق به او توصیه می کنید؟
الف- HgA1c در سه ماهه اول بارداری
ب- سطح گلوکز خون ناشتا در سه ماهه اول بارداری
ج- HbA1c در سه ماهه سوم بارداری
د- گلوکز پس از غذا در سه ماهه سوم بارداری
سؤال 42 – زنان : در یک زایمان دوقلوی هم جنس، جفتها کاملا از هم جدا می باشند. کدام گزینه صحیح است؟
الف- دوقلوی دی زیگوت قطعی است
ب- دوقلوی دی زیگوتی که جدا شدن در سه روز اول پس از لقاح باشد
ج- دوقلوی مونوزیگوتی که تقسیم در فاصله روز 3 تا 8 پس از لقاح باشد
د- حتما پرده آمنیونی جدا کننده دارای 4 لایه می باشد

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: دوشنبه Sep 21, 2009 8:37 pm 
آفلاين
کاربر ستاره دار
نماد کاربر

سلام خدمت همکارا
ظاهرا کسی این تستهای اخیر رو دیگه علاقه نداره بزنه. تصمیم دارم دیگه تست جدیدی نذارم چون تایپ کردن و تطبیقش با رفرانس وقت میگیره و سعی بر اینکه از نکات مهم باشه هم خودش یه مسئله عل حده س و شاید کمتر ارزشش رو داشته باشه وقتی بحثی نشه. پس این مبحث بسته میشه.
موفق باشید.

بالا
 مشخصات ايميل  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد اين مبحث بسته شده است.شما نمي توانيد پست هاي خود را ويرايش يا پست جديدي ارسال کنيد.  [ 98 پست ]  برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4, 5

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: - و 0 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
پرش به: