یه پیشنهاد دارم که اگه 5 نفر حاضر باشن اول از خودم شروع می کنم.
قبلش تکلیف یه چیزی رومشخص کنم: ببینید بعضی های متأسفانه رقابت رو تو پنهانکاری می دونن و تو خراب کردن اطلاعات یا رویه طرف مقابل واین روش رو تو تجمعات کوچک مثل مثلا 100 نفری سایتها هم انجام میدن. البته خوشبختانه تو تاپیکهای پزشکان خیلی کمه ولی همون کمش هم ممکنه نشون بده که بعضی ها فقط این عقیده شون رو رو نمی کنن اما دارنش. اونایی که اینطوری نیستن که فبها و بهشون تبریک می گم اما اونایی که اینطوری هستن و به فرض محال تو این سایت هم عضون رو قبل از پیشنهادم یه صحبت کوتاه باهاشون دارم:
" ببین همکار عزیز این درسته که ته تهش که بری ما قراره با هم رقابت بکنیم اما شاید به نظر شما بیاد 1- بذار روش خودم رو نگم که فقط خودم نتیجه بگیرم 2- برا چی من وقت بذارم نکاتی که با تجربه و وقت گذاشتن بدست آوردم به شراکت با رقیبام بذارم 3- اگه بگم اینطوری می خونم و اونطوری چشمم می زنن. 4- اصلا بذار روشی که می دونم نتیجه نمی ده بنویسم. یا بذار از خودم بگم مثلا تو مبحثی که برای تست بازکردم تستای آبکی بذارم که سطحی باشه و هرکی فقط الکی یه دوره ای بکنه بلکه بقیه اومدن تستای خوب گذاشتن و من استفاده کردم و... و ... و...
اما پاسخ : ببینید1- تجربه نشون داده کسی که افرادی رو به روش و کار درستی دعوت و توصیه می کنه بیشترین نفعش با ملکه شدن اون کار تو اعضاء بدنش و ذهنش به خودش میرسه. 2- خیلی خیلی پیش میاد که ما تو جهل مرکبیم. حد اقل تو بعضی جنبه های روشمون و یه توصیه خیلی ساده از یه فرد دیگه میتونه مارو متوجه کنه. اینو من تو بازی شطرنج دیدم که بعضی دوستام که شطرنجشون خیلی هم از من ضعیفتره وقتی بعنوان تماشاچی نشستن نیگا می کنن حرکات پیشنهادیشون برا من خیلی مفیده.خوب واسه همچین پیشنهادی که ممکنه به شما گفته بشه حاضرید چه چیزایی رو به اشتراک بذارید. من که حاضرم همه جزئیات روش مطالعمو بگم 3- خیلی ساده اصلا گیریم که چشم زدن وجود داره و اثر منفی هم داره. خوب یه " وان یکاد " بخون :) هر بار که از خودت تعریف می کنی. قدرت خدا بالای چیزای شیطانی مثل چشم زدنه.(خیلی خاله ای شد؟ نه آقا بالاخره عقیده محترمه) 4- تکلیف 4 که معلومه و انشاءالله که این یکی دیگه اینجا اصلا نیست.
حالا پیشنهاد من : پیشنهاد من اینه که هر کی داوطلب شد (اولیش هم خودم) روش مطالعه اش رو و ساعاتش و برنامه اش و رفرانس کتاب و تستهاش رو با هر جزئیاتی که میخواد بگه و بعد بقیه ایرادای برنامه اش و رفرانساش و هر چی رو که احساس می کنن به نظرشون میاد بگن تو پاسخ. بعد که این فرد استفاده کرد و خودشم بحث کرد کلی مطلب برای همه در میاد که برای الان که 5 ماه به امتحان مونده می تونه مفید باشه. حالا بسم الله اونایی که آماده هستن اعلام آمادگی کنن هر وقت 5 نفر شد من از خودم شروع می کنم و همه جزئیات لازم روکه مربوط باشه یا صلاح باشه میگم.
منتظر رأی هستم 5 نفر که شد آماده ام