تاريخ عضويت: چهارشنبه Oct 03, 2007 7:29 pm پست ها : 1322 محل سکونت: Tehran
سلام برنامه ما از تاريخ 1 ارديبهشت شروع ميشه...بچه ها مطالبي كه الآن مي خونين چون بي استرس خونده ميشه خيلي ارزش داره...به مدت 3 هفته براي جراحي وقت مي گذاريم و در كنارش درس مينور پوست ....نمايشگاه كتاب هم 17 ارديبهشته كه بعضي از رفرنسا چاپ ميشه وهمه موسسه ها در اون شركت ميكنن... هر سوالي هم داشتين ازش نگذرين و مطرح كنيد..اين سوالا بيشتر در ذهن ميمونه...من با بخش تروما ي جراحي شروع كردم.موفق باشيد..
_________________ همكار عزيز ، خواهشمندم در انجمن فارسي تايپ بفرمائيد..
سلام...گروه جراحي در چه حالن؟؟؟بايد پوست و جراحي اول خرداد تموم مي شد...من بايد برم سفر...البته سفر كاري...نه به عنوان پزشك قطار...جراحي را تموم كردم ولي پوست ...
سلام..خوبين؟؟از سفر برگشتم..چند روز رفتم اصفهان...جاتون خالي بود خيلي...سي وسه پل ديگه زيبائي قبل را نداشت.... در راه برگشت هم سري زدم به نياسر كاشان واقعا شهر قشنگيه... از چند گلابگيري هم ديدن كردم...خوش به حال اونائي كه همش با گل سرو كار دارن...شما هم بريد با خانواده...فقط 3 ساعت ميشه با سرعت مجاز البته...نظرتون درباره شروع درس بعدي چيه..لطفا نظر بدين.. ممنون
با سلام .امیدوارم همه جراحی رو خوب خوانده باشند.برای مطالعه درس بعدی چه برنامه ای دارید؟
راستی اگر امکانش هست در مورد رشته های مختلف دستیاری اطلاعاتی نظیر تایم کاری یک دستیار و اینده شغلی و ...عنوان کنید.متشکرم.