|
 |
 |
|
امروز چهارشنبه Dec 23, 2009 3:35 am
|
مشاهده پست هاي بدون جواب | نمايش مبحث هاي فعال
| Welcome |
|
|
همكار محترم به انجمن آزمون دستياري خوش آمديد.براي دسترسي آسان به انجمن از لينك زير تولبارانجمن را دانلود كنيد.
http://dastyari.ourtoolbar.com
با تشكر مديريت انجمن آزمون دستياري |
|
صفحه 1 از 1
|
[ 11 پست ] |
|
|
mahyar_ro
|
موضوع پست: ارسال شده در: سه شنبه May 13, 2008 11:14 pm |
|
تاريخ عضويت: جمعه May 09, 2008 1:02 pm پست ها : 32
|
|
این کار که جزوات مختلف رو بصورت PDF بگذارید واقعا عالیه.من خودم کتاب رو خریدم. اگه یه با مرام گلید لاین های مینور رو PDF کنه که خیلی خوب میشه.
_________________ گر چه شب تاریک است
دل قوی دار
سحر نزدیک است.
|
|
| بالا |
|
 |
|
doctooor
|
موضوع پست: ارسال شده در: چهارشنبه May 14, 2008 11:29 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
تاريخ عضويت: چهارشنبه Apr 16, 2008 9:00 pm پست ها : 85
|
|
دکترضمن تشکرمیخواستم بدونم بعدازدانلودسه قسمت برای چسباندن فایلها به هم نرمافزارخاصی لازمه ؟ ممنون
|
|
| بالا |
|
 |
|
dastyari2007
|
موضوع پست: ارسال شده در: چهارشنبه May 14, 2008 11:50 pm |
|
 |
| مديريت انجمن آزمون دستياري |
 |
 |
تاريخ عضويت: چهارشنبه Oct 03, 2007 7:29 pm پست ها : 1322 محل سکونت: Tehran
|
doctooor نوشته است: دکترضمن تشکرمیخواستم بدونم بعدازدانلودسه قسمت برای چسباندن فایلها به هم نرم افزارخاصی لازمه ؟ ممنون
نه دكتر.. لطفا به شكل زير توجه كن...شما وقتي يك فايل را درفولدري كه خودت انتخاب كردي Extract مي كني، بقيه پارتها را هم روي همون فايل اول Extract كن.. ادغام ميشه ويك فايل پي دي اف 3.93 مگابايتي ايجاد ميشه كه اون را به هر فولدري كه دوست داري ،مجدد Extract كن..موفق شدي حتما به من خبرش را بده.

|
|
| بالا |
|
 |
|
doctooor
|
موضوع پست: ارسال شده در: پنج شنبه May 22, 2008 2:25 am |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
تاريخ عضويت: چهارشنبه Apr 16, 2008 9:00 pm پست ها : 85
|
dastyari2007 نوشته است: doctooor نوشته است: دکترضمن تشکرمیخواستم بدونم بعدازدانلودسه قسمت برای چسباندن فایلها به هم نرم افزارخاصی لازمه ؟ ممنون نه دكتر.. لطفا به شكل زير توجه كن...شما وقتي يك فايل را درفولدري كه خودت انتخاب كردي Extract مي كني، بقيه پارتها را هم روي همون فايل اول Extract كن.. ادغام ميشه ويك فايل پي دي اف 3.93 مگابايتي ايجاد ميشه كه اون را به هر فولدري كه دوست داري ،مجدد Extract كن..موفق شدي حتما به من خبرش را بده.
ضمن تشکر مجدد به روش توصیه شده شما عمل کرده فایل 170صفحه ای گوارش رادریافت کردم بازهم ممنون ازراهنمایی 
|
|
| بالا |
|
 |
|
mahyar_ro
|
موضوع پست: ارسال شده در: چهارشنبه May 28, 2008 6:34 pm |
|
تاريخ عضويت: جمعه May 09, 2008 1:02 pm پست ها : 32
|
|
من کتاب رو گرفته بودم.با این حال تو موبایل داشتن لطف خودشو داره.ممنون
_________________ گر چه شب تاریک است
دل قوی دار
سحر نزدیک است.
|
|
| بالا |
|
 |
|
صفحه 1 از 1
|
[ 11 پست ] |
|
چه کسي حاضر است ؟ |
کاربران حاضر در اين انجمن: - و 0 مهمان |
|
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد
|
|
 |
|