|
|
امروز چهارشنبه Dec 23, 2009 3:13 am
|
مشاهده پست هاي بدون جواب | نمايش مبحث هاي فعال
| Welcome |
|
|
همكار محترم به انجمن آزمون دستياري خوش آمديد.براي دسترسي آسان به انجمن از لينك زير تولبارانجمن را دانلود كنيد.
http://dastyari.ourtoolbar.com
با تشكر مديريت انجمن آزمون دستياري |
| نويسنده |
پيغام |
|
Dr tara
|
موضوع پست: Re: *****گزارش روزانه ميزان عمل به برنامه از اول مهر 88***** ارسال شده در: سه شنبه Oct 20, 2009 9:44 pm |
|
تاريخ عضويت: سه شنبه Oct 06, 2009 7:06 pm پست ها : 26
|
|
سلام منم موافقم. 40 ص عفونی که تمام شد. بقیه اش هم به خودم استراحت دادم.
|
|
| بالا |
|
 |
|
عاطفه
|
موضوع پست: Re: *****گزارش روزانه ميزان عمل به برنامه از اول مهر 88***** ارسال شده در: چهارشنبه Oct 21, 2009 1:08 am |
|
تاريخ عضويت: يکشنبه Oct 18, 2009 8:47 pm پست ها : 10
|
|
سلام همکاران گرامی از همکارا کسی هست منو کمک کنه؟ میخوام بدونم موسسات با همدیگه فرق میکنن در صورتی که مدرس مشترکه؟ اخه قیمتا بعضی جاها با مدرس مشترک تقریبا نصف در میاد مثلا بسیج با پارسیان در مورد جزوه ها و CD های بسیج منو راهنمایی کنید
|
|
| بالا |
|
 |
|
mcc
|
موضوع پست: Re: *****گزارش روزانه ميزان عمل به برنامه از اول مهر 88***** ارسال شده در: چهارشنبه Oct 21, 2009 2:02 am |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
تاريخ عضويت: يکشنبه Sep 13, 2009 6:44 am پست ها : 102
|
|
دکتر فرفر شما نباشی که نمیشه. کان لم یکن حساب میشه البته من منظورم 10 شب بود که ظاهرا دیگه منتفیه. دکتر عاطفه من یکی که کلام بیفته تو بسیج بعد بگن بیا ورشدار توشو پر سکه کردیم نمیرم. :)))
|
|
| بالا |
|
 |
|
smtzdn
|
موضوع پست: Re: *****گزارش روزانه ميزان عمل به برنامه از اول مهر 88***** ارسال شده در: چهارشنبه Oct 21, 2009 10:15 am |
|
تاريخ عضويت: دوشنبه Oct 19, 2009 12:55 pm پست ها : 34
|
|
سلام، دکتر mcc: ممنون از راهنماییتون. فکر میکنم بهتر باشه همون قبلی ها رو که نکات مهمش رو مشخص کرده ام بخونم. در مورد تست هم باز ممنون. Dr sss: امیدوارم جای خوبی بیفتید که بهتون لطمه نزنه. خودتون رو نبازید. اطلاعاتی که الان دارید تو امتحان خیلی به درد میخوره. من سیزده چهارده ماه طرح رو تو یه روستا پزشک خانواده بودم و روند نزولی اطلاعاتم رو به وضوح حس کردم.با اینکه پارسال برای امتحان ثبت نام کردم ولی اونقدر خودم رو مشغول کرده بودم که هیچ درسی رو نخوندم و این اشتباه خیلی بزرگی بود. هر چقدر زودتر امتحان بدید به نفعتونه. فقط تو این مدت، لااقل تا قبل از امتحان، سعی کنید خودتون رو زیاد درگیر کار نکنید.
سه شنبه : 42 صفحه ریه - 10 صفحه دوره جراحی
|
|
| بالا |
|
 |
|
dr.ferfer
|
موضوع پست: Re: *****گزارش روزانه ميزان عمل به برنامه از اول مهر 88***** ارسال شده در: چهارشنبه Oct 21, 2009 2:08 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
تاريخ عضويت: جمعه Aug 21, 2009 7:06 pm پست ها : 62
|
|
سلام امروز ریه تموم میشه فردا سی دی ent شروع میکنم.دکترmccممنون از لطفتون اگر شب باشه برام راحتتره. حالا بازم با بقیه هم باید هماهنگ کنیم. دکتر عاطفه گرامی شما هم گشتی موسسه گیر آوردیا.کی آخه بسیج میخونه.
|
|
| بالا |
|
 |
|
mozhgan
|
موضوع پست: Re: *****گزارش روزانه ميزان عمل به برنامه از اول مهر 88***** ارسال شده در: چهارشنبه Oct 21, 2009 5:51 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
تاريخ عضويت: يکشنبه Aug 02, 2009 4:55 pm پست ها : 49
|
سلام به همه 60 ص فارماکو من برنامه ام این بود که 3 ماه اخر خلاصه های خودمو بخونم با تستای question bank اما اینقدر همه بد این تستارو گفتید به تردید افتادم جدی خیلی فاجعه اند؟
|
|
| بالا |
|
 |
|
mozhgan
|
موضوع پست: Re: *****گزارش روزانه ميزان عمل به برنامه از اول مهر 88***** ارسال شده در: چهارشنبه Oct 21, 2009 5:51 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
|
سلام به همه 60 ص فارماکو من برنامه ام این بود که 3 ماه اخر خلاصه های خودمو بخونم با تستای question bank اما اینقدر همه بد این تستارو گفتید به تردید افتادم جدی خیلی فاجعه اند؟ 
|
|
| بالا |
|
 |
|
dr.ferfer
|
موضوع پست: Re: *****گزارش روزانه ميزان عمل به برنامه از اول مهر 88***** ارسال شده در: چهارشنبه Oct 21, 2009 9:28 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
تاريخ عضويت: جمعه Aug 21, 2009 7:06 pm پست ها : 62
|
|
دکترmozhganبه نظر من از تستای دیگه غیر از کامران استفاده کن مثلا کرمی.من چند تا سطر به سطر داشتم خیلی غلط داشت.ولی بازم از بقیه نظرشونو بپرس
|
|
| بالا |
|
 |
|
cardio
|
موضوع پست: Re: *****گزارش روزانه ميزان عمل به برنامه از اول مهر 88***** ارسال شده در: چهارشنبه Oct 21, 2009 11:03 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
تاريخ عضويت: پنج شنبه Sep 03, 2009 2:00 am پست ها : 54 محل سکونت: mashhad
|
|
سلام. 1.دکتر عاطفه.چند نکته ای که به ذهن من میرسه میگم.هرچند باقی دوستان از من اطلاع بیشتری دارند: -چون دیگه آبان داره مبرسه از کامران که جزوه های مفصلی داره نمیشه استفاده کرد. -در مورد بسیج من امسال جزوشو ندیدم.2سال قبل که همکارم گرفته بود فقط در حد نکات مهم به نظر من اومد.فقط همون جزوه هایی که دکتر تارا گفتند دارن با ایشون صحبت کن و تایید کردن بگیر. -به نظرم الان از جزواتی مثل سروش و دکتر کرمی استفاده کن.البته سروش رو باید با CD گوش بدی تا کامل کنی.البته من پارسال که داخلیش رو خوندم اینطور به نظرم رسید.حالا اینکه سروش بهتره یا کرمی با همکارای دیگه مثل دکتر mcc که دکتر کرمی میخونه سوال کن البته یادم رفته کدوم یکی از همکارا سروش میخونه.تکلیفشو زودتر معلوم کن و با اراده بدون فکر کردن که دیره حسابی بخون. 2-دکتر مژگان من هم از چند نفر پرسیدم همه گفتند که سطر به سطر نگیرم.به خاطر همین تست زنی دکتر کرمی رو گرفتم. 3.این 2 روز اطفالو تموم کردم.
|
|
| بالا |
|
 |
|
ims2001
|
موضوع پست: Re: *****گزارش روزانه ميزان عمل به برنامه از اول مهر 88***** ارسال شده در: پنج شنبه Oct 22, 2009 12:06 am |
|
تاريخ عضويت: شنبه May 31, 2008 11:21 pm پست ها : 23 محل سکونت: Isfahan
|
|
22صفحه ارولوژي- 14 صفحه پوست-13 صفحه اعصاب-
|
|
| بالا |
|
 |
|
smtzdn
|
موضوع پست: Re: *****گزارش روزانه ميزان عمل به برنامه از اول مهر 88***** ارسال شده در: پنج شنبه Oct 22, 2009 2:17 am |
|
|
|
سلام، 34 صفحه گوارش- 10 صفحه دوره جراحی
|
|
| بالا |
|
 |
|
h
|
موضوع پست: Re: *****گزارش روزانه ميزان عمل به برنامه از اول مهر 88***** ارسال شده در: پنج شنبه Oct 22, 2009 6:03 am |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
تاريخ عضويت: سه شنبه Apr 15, 2008 8:28 pm پست ها : 37
|
|
قلب 32 و 4 فارما تست نرسیدم امروز کم شد آریتمی منو بیچاره کرد dr cardio: دکتر کاردیو من به جای اون کسی که راهنماییش کردین از امید دادنتون لذت بردم عالی بود
|
|
| بالا |
|
 |
|
عاطفه
|
موضوع پست: Re: *****گزارش روزانه ميزان عمل به برنامه از اول مهر 88***** ارسال شده در: پنج شنبه Oct 22, 2009 9:27 am |
|
|
|
سلام از راهنمایی شما ممنون ولی من یه بیماری خاص دارم واون اینکه وقتی اسم یه مطلبی بشه جزوه دیگه نمیتونم بخونمش درسته کامران خوندن دیره اما لا اقل به چیزی که میخونی مطمئنی سوالی که داشتم در مورد CD موسسات بود وگرنه مطلبشو با این مرضی که دارم مجبورم یا نکات برتر بخونم یا کامران دکتر کاردیو لطف میکنید در مورد مدرسا هم منو راهنمایی کنیدکه کدوم فهمیدنی مطالب و میگن ممنون
|
|
| بالا |
|
 |
|
cardio
|
موضوع پست: Re: *****گزارش روزانه ميزان عمل به برنامه از اول مهر 88***** ارسال شده در: پنج شنبه Oct 22, 2009 9:59 am |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
|
|
سلام. دکتر عاطفه.من CD موسسات دیگه رو جز کامران نشنیدم.کامران هم برای این گوش میکردم که میگه کجاهاش مهمه و کجا رو نمیخواد زیاد خوند.کامران کامل هست ولی تا امتحان فقط باید دور اول بخونی و این روحیه رو خراب میکنه.من پارسال کلاس داخلی سروش رفتم.خیلی خوب درس میداد ولی برای من کهbase قوی ندارم جزوه باید خیلی کامل و مرتب باشه والا چند نفر دوستای من بودن که سروش خوندن و قبول هم شدن.الان اگه من جای شما بودم و به خودم مطمئن بودم کرمی یا سروش رو گرفته بودم و شروع میکردم.حتی اگه وقت داشتی نکات برتر نخون چون مفصل و تازه باید خلاصش کنی.
|
|
| بالا |
|
 |
|
smtzdn
|
موضوع پست: Re: *****گزارش روزانه ميزان عمل به برنامه از اول مهر 88***** ارسال شده در: پنج شنبه Oct 22, 2009 11:10 am |
|
|
|
سلام، دکتر عاطفه، من سی دی زنان و عفونی دکتر کرمی رو گوش دادم. دی وی دی پارسان فارماکولوژی رو هم گرفتم ولی اونقدر طولانی بود که از دیدنش منصرف شدم(تصویری بود). اگر بخوام فقط در زمینه عمقی درس دادن مقایسه کنم، پارسان فهمیدنی تر درس میداد. خوبی دکتر کرمی به این هست که مدام مطالب رو مرور میکنه. اما همون پارسان هم حتی تمام سعیش اینه که به بچه ها تو "به یاد سپردن مطالب " کمک کنه. از هر راهی . چون واقعیت اینه که سر جلسه اگر بخوای فقط به مفهوماتت تکیه کنی موفق نمیشی. علاوه بر اون، اینکه شما گایدلاین دست بگیرید و به سی دی های موسسات دیکه گوش بدید سرعتتون رو به شدت پایین میاره. ( من قبلا این کار رو کردم) و دست آخر حس میکنی هیچ کدوم رو کامل نخوندی. البته میشه فقط مباحثی رو که تو گایدلاین مشکل داری، انتخاب کنی و فقط همون قسمت های سی دی رو گوش بدی. در مورد سروش نظری ندارم. دست آخر اینکه اراده تون قابل تحسینه (نمیخوام این جمله رو اون قدر تکرار کنم که فکر کنید از بقیه خیلی عقبید _ در حالیکه این طور نیست _ و می خواهید "معجزه" کنید. نه. فقط درس بخونید بدون اینکه فکر کنید دارید کار فوق العاده ای می کنید) ولی این امتحان، امتحانی نیست که بخواهید توش دنبال راههای جدید بگردید. مسیرش قبلا بارها طی شده. و شاید حتی مستقل ترین آدم ها هم مجبور بشن برای اینکه موفق باشند از همون راه از پیش تعیین شده حرکت کنن.
|
|
| بالا |
|
 |
|
h
|
موضوع پست: Re: *****گزارش روزانه ميزان عمل به برنامه از اول مهر 88***** ارسال شده در: پنج شنبه Oct 22, 2009 12:06 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
تاريخ عضويت: سه شنبه Apr 15, 2008 8:28 pm پست ها : 37
|
|
سلامی دوباره نظرتون در مورد رپید رویو چیه؟ کرمی از 23 آبان و ایزدی از 21 آذر شروع میشه؟ میشه بگید کار خوبیه یا نه؟ ممنون
|
|
| بالا |
|
 |
|
cardio
|
موضوع پست: Re: *****گزارش روزانه ميزان عمل به برنامه از اول مهر 88***** ارسال شده در: پنج شنبه Oct 22, 2009 2:15 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
|
|
دکترh :در مشهد کلاسهای رپید هست ولی اینطوریه که مینورها رو دکتر کرمی میگه زنان رو ایزدی و بقیه همون اساتید سروش.البته تا پارسال برنامه اینطوری بود.امسال هم احتمالا همینه ولی مطمئن نیستم.دوستام(که قبول شدن) و سالهای قبل رفتن میگن اگه خونده باشی خیلی مفیده.به من هم امسال میگن ولی من از 5شنبه شب تا جمعه شب کشیکم و نمیتونم برم و همین 2 روز مشهد کلاسه.البته تهران هر کدوم از اینها جدا کلاس دارند.و البته ساعاتش از مشهد هم بیشتره.به نظرم خوب باشه.حالا کدوم یکی اینو نمیدونم.
|
|
| بالا |
|
 |
|
عاطفه
|
موضوع پست: Re: *****گزارش روزانه ميزان عمل به برنامه از اول مهر 88***** ارسال شده در: پنج شنبه Oct 22, 2009 9:03 pm |
|
|
|
سلام باتشکر از شما دکترcardio و دکتر smtzdm امروز 22 صفحه زنان در2 ساعت و7 صفحه قلب در 1.5 ساعت خوندم به نظر شما سرعتم چطوره البته سعی کردم مطالب خوب بخونم جزوه های دکتر کرمی رو هم تصمیم گرفتم بگیرم
|
|
| بالا |
|
 |
|
mozhgan
|
موضوع پست: Re: *****گزارش روزانه ميزان عمل به برنامه از اول مهر 88***** ارسال شده در: پنج شنبه Oct 22, 2009 10:28 pm |
|
 |
| کاربر ستاره دار |
 |
|
عاطفه جان سرعتت عالیه اگه ساعت های بیشتری هم سعی کنی بخونی عالیترم میشه منم 60 ص فارماکو 
|
|
| بالا |
|
 |
|
smtzdn
|
موضوع پست: Re: *****گزارش روزانه ميزان عمل به برنامه از اول مهر 88***** ارسال شده در: جمعه Oct 23, 2009 2:12 am |
|
|
|
سلام، 42 صفحه گوارش، یه خورده فارماکولوژی!
فردا اول آبان هست. ای کاش ماه ها 31 روزه بود!
|
|
| بالا |
|
 |
چه کسي حاضر است ؟ |
کاربران حاضر در اين انجمن: - و 0 مهمان |
|
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد
|
|
 |